LASTİK İŞ yılbaşı

15 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU JANDARMAYA YAKALANDI

ASAYİŞ 28.07.2022 - 15:30, Güncelleme: 28.07.2022 - 15:32
 

15 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU JANDARMAYA YAKALANDI

Gebze’de daha önce işlediği çeşitli suçlardan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Gebze’de daha önce işlediği kasten yaralama, sürüde bulunan küçük veya büyük baş hayvan hırsızlığı, resmi belgede sahtecilik, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, basit yaralama, kastan yaralama ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermilerin satın alma ve taşıma veya bulundurma suçlarından tutuksuz yargılanan Y.İ. (34) hakkında yargılandığı mahkemece 15 yıl hapis cezası verildi. Kararın onanmasının ardından aranmaya başlanan Y.İ. Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ovacık Mahallesinde bulunan bir çiftlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Y.İ.’nin Gebze İlçe Jandarma Komutanlığında işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. İSMAİL İKİZ
Gebze’de daha önce işlediği çeşitli suçlardan hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Gebze’de daha önce işlediği kasten yaralama, sürüde bulunan küçük veya büyük baş hayvan hırsızlığı, resmi belgede sahtecilik, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, basit yaralama, kastan yaralama ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermilerin satın alma ve taşıma veya bulundurma suçlarından tutuksuz yargılanan Y.İ. (34) hakkında yargılandığı mahkemece 15 yıl hapis cezası verildi. Kararın onanmasının ardından aranmaya başlanan Y.İ. Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ovacık Mahallesinde bulunan bir çiftlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli Y.İ.’nin Gebze İlçe Jandarma Komutanlığında işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İSMAİL İKİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.