LASTİK İŞ yılbaşı

2021 MAYIS AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

KARAMÜRSEL 18.05.2021 - 08:12, Güncelleme: 18.05.2021 - 08:12
 

2021 MAYIS AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Pandemi sebebiyle Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.

2 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama ve 04.05.2021 tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile başladı.   Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2 maddeden oluşan Mayıs ayı Meclis toplantısını başlattı.   Mayıs ayı meclis toplantısında yer alan maddeler ise şöyle;   1-) Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2020 yılı Kesin hesabı ve Yönetim Dönemi Hesap Cetveli yazısı, 2-)  Fen İşleri Müdürlüğü’nün yazısı   Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.   Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddelerinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.
Karamürsel Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı Pandemi sebebiyle Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.

2 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama ve 04.05.2021 tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile başladı.

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2 maddeden oluşan Mayıs ayı Meclis toplantısını başlattı.

 

Mayıs ayı meclis toplantısında yer alan maddeler ise şöyle;

 

1-) Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2020 yılı Kesin hesabı ve Yönetim Dönemi Hesap Cetveli yazısı,

2-)  Fen İşleri Müdürlüğü’nün yazısı

 

Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

 

Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddelerinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.