LASTİK İŞ yılbaşı

AK PARTİ KARTEPE'Yİ ÜZEN ÖLÜM

YAŞAM 26.07.2022 - 16:19, Güncelleme: 26.07.2022 - 17:07
 

AK PARTİ KARTEPE'Yİ ÜZEN ÖLÜM

AKP Kartepe İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Yılmaz geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

AKP Kartepe Gençlik Kolları İlçe Yöneticisi Hasan Hüseyin Yılmaz (27) yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. İlk olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınan Yılmaz bugün tedavi gördüğü hastanede durumunun ağırlaşmasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yılmaz için yarın (27 Temmuz Çarşamba günü) çalıştığı Kartepe Nuh Çimento Diş Hastanesi önünde de tören düzenleneceği öğrenildi.  Toprağa verilecek  Kartepe Pazarçayırı Mahallesi sakinlerinden merhum Ahmet Yılmaz ile Hanife Yılmaz çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan, Nuh Çimento Diş Hastanesi'nde yardımcı personel olarak çalışan Hasan Hüseyin Yılmaz’ın cenazesinin yarın (27 Temmuz Çarşamba) Pazarçayırı Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından Pazarçayırı mezarlığına defnedilecek. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, “Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi gören değerli kardeşim Hasan Hüseyin Yılmaz’ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Başımız sağ olsun” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yüzü gibi gönlü de güzel kardeşimizin mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.
AKP Kartepe İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Yılmaz geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

AKP Kartepe Gençlik Kolları İlçe Yöneticisi Hasan Hüseyin Yılmaz (27) yaklaşık bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. İlk olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınan Yılmaz bugün tedavi gördüğü hastanede durumunun ağırlaşmasının ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yılmaz için yarın (27 Temmuz Çarşamba günü) çalıştığı Kartepe Nuh Çimento Diş Hastanesi önünde de tören düzenleneceği öğrenildi. 


Toprağa verilecek 

Kartepe Pazarçayırı Mahallesi sakinlerinden merhum Ahmet Yılmaz ile Hanife Yılmaz çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan, Nuh Çimento Diş Hastanesi'nde yardımcı personel olarak çalışan Hasan Hüseyin Yılmaz’ın cenazesinin yarın (27 Temmuz Çarşamba) Pazarçayırı Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından Pazarçayırı mezarlığına defnedilecek. Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, “Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi gören değerli kardeşim Hasan Hüseyin Yılmaz’ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Başımız sağ olsun” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yüzü gibi gönlü de güzel kardeşimizin mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.