LASTİK İŞ yılbaşı

ARAS: DİLİMLE KARPUZ ALMA DÖNEMİ BAŞLADI

SİYASET 09.06.2022 - 12:20, Güncelleme: 09.06.2022 - 12:20
 

ARAS: DİLİMLE KARPUZ ALMA DÖNEMİ BAŞLADI

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras partisinin il binasında basına önemli açıklamalarda bulundu. Aras’ ın gündeminde yine halkın sorunları vardı. Aras partisinin il binasında yaptığı toplantıya basını da davet etti. Vatandaşın durumunu çektiği fotoğraflar ve hazırladığı görseller üzerinden anlattı.

VATANDAŞ KARPUZU İBAN NUMARASI İLE ALABİLİYOR. Evinin alışverişini yapmak için, çarşıda, pazarda halk ile iç içe olduğunu belirten Aras, Kocaeli’ deki farklı semt pazarlarından çektiği fotoğrafları basınla paylaştı. “Gittiğim her yerde vatandaşı dinliyorum ve gözlemliyorum. Milletimiz gelişmeler karşısında şoka girmiş durumdadır. Bir esnafımızın tezgahına astığı ilanı sizinle paylaşıyorum. Esnafımız ıban numarası ile karpuz satıldığını belirten bir ilan asmış tezgahına. Esnafımıza sordum durumu. Başkanım vatandaşta para yok, artık karpuzu dilimle satar olduk. Vatandaş ek hesaptan para yollayarak karpuz alabiliyor. Dedi. Hükümet bir an önce üretim ekonomisine geçmezse ülke kıtlığa girecek.”   KURU DEĞİL, DOLARI KORUYORLAR. “Hükümetin ekonomiyi düze çıkarmak için yaptığı her çalışma vatandaşın başına bela oluyor. Kur korumalı sistem geliştirdik dediler. Büyük icatları dolar korumaya dönmüş durumda. İnsanımızın hali çok kötü, her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor. Hükümetin geliştirdiği sistem doları 17 liraya çıkardı.”   MEMURA YİNE, YAN ÇİZDİLER. “Memur aylardır hükümetin yapacağı açıklamayı bekliyordu. 3600 ek gösterge konusunda hükümet yan çizdi. Memur bu konuda umduğunu bulamadığı gibi. Maaş iyileştirme konusunu da gündeme getirmediler. Biz iktidara geldiğimiz gün tüm çalışanlara yüzde yüz zam yapacağız. Çalışma barışını biz sağlayacağız.   NE ZAMAN UYANACAKSINIZ. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları da eleştiren Aras, hükümet ne zaman uyanacak. Ne zaman ekonomi politikasını gözden geçirecek. Ne zaman uyanacaksınız. Gidecek yol kalmayınca mı? Diye sordu.     KURTULUŞ YENİDEN REFAHTA. Hükümeti eleştiren Aras çözüm yolunu da gösterdi. Ülkenin düze çıkmasının ancak üreterek olacağını belirten Aras; “kurtuluş yeniden refah iktidarındadır. Ülkemizin tüm sorunları çözecek projelerimizi ortaya koyduk. Halkımızın bizi iktidara getirdiği gün üretim ekonomisine geçilecek. Tüm sorunlar çözülecek.” Dedi.    
Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras partisinin il binasında basına önemli açıklamalarda bulundu. Aras’ ın gündeminde yine halkın sorunları vardı. Aras partisinin il binasında yaptığı toplantıya basını da davet etti. Vatandaşın durumunu çektiği fotoğraflar ve hazırladığı görseller üzerinden anlattı.

VATANDAŞ KARPUZU İBAN NUMARASI İLE ALABİLİYOR.

Evinin alışverişini yapmak için, çarşıda, pazarda halk ile iç içe olduğunu belirten Aras, Kocaeli’ deki farklı semt pazarlarından çektiği fotoğrafları basınla paylaştı.

“Gittiğim her yerde vatandaşı dinliyorum ve gözlemliyorum. Milletimiz gelişmeler karşısında şoka girmiş durumdadır. Bir esnafımızın tezgahına astığı ilanı sizinle paylaşıyorum. Esnafımız ıban numarası ile karpuz satıldığını belirten bir ilan asmış tezgahına. Esnafımıza sordum durumu. Başkanım vatandaşta para yok, artık karpuzu dilimle satar olduk. Vatandaş ek hesaptan para yollayarak karpuz alabiliyor. Dedi. Hükümet bir an önce üretim ekonomisine geçmezse ülke kıtlığa girecek.”

 

KURU DEĞİL, DOLARI KORUYORLAR.

“Hükümetin ekonomiyi düze çıkarmak için yaptığı her çalışma vatandaşın başına bela oluyor. Kur korumalı sistem geliştirdik dediler. Büyük icatları dolar korumaya dönmüş durumda. İnsanımızın hali çok kötü, her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor. Hükümetin geliştirdiği sistem doları 17 liraya çıkardı.”

 

MEMURA YİNE, YAN ÇİZDİLER.

“Memur aylardır hükümetin yapacağı açıklamayı bekliyordu. 3600 ek gösterge konusunda hükümet yan çizdi. Memur bu konuda umduğunu bulamadığı gibi. Maaş iyileştirme konusunu da gündeme getirmediler. Biz iktidara geldiğimiz gün tüm çalışanlara yüzde yüz zam yapacağız. Çalışma barışını biz sağlayacağız.

 

NE ZAMAN UYANACAKSINIZ.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları da eleştiren Aras, hükümet ne zaman uyanacak. Ne zaman ekonomi politikasını gözden geçirecek. Ne zaman uyanacaksınız. Gidecek yol kalmayınca mı? Diye sordu.  

 

KURTULUŞ YENİDEN REFAHTA.

Hükümeti eleştiren Aras çözüm yolunu da gösterdi. Ülkenin düze çıkmasının ancak üreterek olacağını belirten Aras; “kurtuluş yeniden refah iktidarındadır. Ülkemizin tüm sorunları çözecek projelerimizi ortaya koyduk. Halkımızın bizi iktidara getirdiği gün üretim ekonomisine geçilecek. Tüm sorunlar çözülecek.” Dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.