ARAS ''HUTBEDE ADALET VAR, YÖNETİMDE ADALETSİZLİK.''

EĞİTİM 17.03.2022 - 07:59, Güncelleme: 17.03.2022 - 08:46
 

ARAS ''HUTBEDE ADALET VAR, YÖNETİMDE ADALETSİZLİK.''

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin İzmit ilçe divan toplantısında konuştu. Milli görüş konferans salonunda yapılan toplantıda Aras’ a yardımcıları da eşlik ettiler

ERBAKAN KOCAELİ’ NE GELİYOR.. Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin İzmit ilçe divan toplantısında konuştu. Milli görüş konferans salonunda yapılan toplantıda Aras’ a yardımcıları da eşlik ettiler. Aras konuşmasında ülke gündemine değindi. Ve Kocaeli kamuoyuna bir müjde verdi. HUTBEDE ADALET VAR, YÖNETİMDE ADALETSİZLİK. Aras ülkedeki sosyal adalet olgusunu değerlendirerek başladığı konuşmasında, şu sözleri sarf etti;  “Türkiye’ de 90 bin cami var. Kocaeli’ de 1218 cami var. Her Cuma hutbesinde hocalar adaleti elden bırakmayın diyorlar. Ama ülkede ne adalet var, nede adaleti uygulayan var. Petrolün varil fiyatı yükseldiğinde hemen pompa fiyatlarına yansıyor. Ama indirim olduğunda pompaya yansımıyor. Vatandaş isyan ediyor, sesini duyuramıyor. Adalet bu değil, bu yapılan adil değil. Hutbede adalet var, yönetimde adaletsizlik.“ Aras gelecek ay yapılacak il kongresine genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın katılacağının müjdesini de verdi. İl kongresi ile bilgiler netlik kazandıkça kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Aras, tüm Kocaeli’ yi kongreye beklediklerini bildirdi. BEŞ YENİ MAHALLE TEMSİLCİSİ ATADILAR. İl divan toplantısı sonrasında, İzmit ilçe başkanı Musa Kahya tarafından göreve getirilen mahalle temsilcilerine yetki belgeleri, il başkanı Mehmet Aras tarafından teslim edildi. Coşkulu bir atmosferde geçen toplantı saatlerce devam etti.   
Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin İzmit ilçe divan toplantısında konuştu. Milli görüş konferans salonunda yapılan toplantıda Aras’ a yardımcıları da eşlik ettiler

ERBAKAN KOCAELİ’ NE GELİYOR..

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, partisinin İzmit ilçe divan toplantısında konuştu. Milli görüş konferans salonunda yapılan toplantıda Aras’ a yardımcıları da eşlik ettiler. Aras konuşmasında ülke gündemine değindi. Ve Kocaeli kamuoyuna bir müjde verdi.

HUTBEDE ADALET VAR, YÖNETİMDE ADALETSİZLİK.

Aras ülkedeki sosyal adalet olgusunu değerlendirerek başladığı konuşmasında, şu sözleri sarf etti; 

“Türkiye’ de 90 bin cami var. Kocaeli’ de 1218 cami var. Her Cuma hutbesinde hocalar adaleti elden bırakmayın diyorlar. Ama ülkede ne adalet var, nede adaleti uygulayan var. Petrolün varil fiyatı yükseldiğinde hemen pompa fiyatlarına yansıyor. Ama indirim olduğunda pompaya yansımıyor. Vatandaş isyan ediyor, sesini duyuramıyor. Adalet bu değil, bu yapılan adil değil. Hutbede adalet var, yönetimde adaletsizlik.“

Aras gelecek ay yapılacak il kongresine genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın katılacağının müjdesini de verdi. İl kongresi ile bilgiler netlik kazandıkça kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Aras, tüm Kocaeli’ yi kongreye beklediklerini bildirdi.

BEŞ YENİ MAHALLE TEMSİLCİSİ ATADILAR.

İl divan toplantısı sonrasında, İzmit ilçe başkanı Musa Kahya tarafından göreve getirilen mahalle temsilcilerine yetki belgeleri, il başkanı Mehmet Aras tarafından teslim edildi. Coşkulu bir atmosferde geçen toplantı saatlerce devam etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.