AŞIRI YAĞMURDA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

KOCAELİ 13.06.2022 - 09:36, Güncelleme: 13.06.2022 - 09:36
 

AŞIRI YAĞMURDA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

İzmit Belediyesi, yoğun yağmur yağışı sonrası Fatih Mahallesi’nde bulunan istinat duvarında oluşan hasarlara anında müdahale ederek can ve mal güvenliğini sağladı

İzmit Belediyesi, yoğun yağmur yağışı ile teyakkuza geçerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına devam etti. Fatih Mahallesi Öngelen Sokak’ta bir istinat duvarının çökmesi üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi, bölge sakinlerinin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hızlıca aksiyon alarak tehlikeyi ortadan kaldırdı.    TAHLİYEYE GEREK KALMADI İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, Yapı Kontrol Müdürü Ethem Can ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık ile ekipler istinat duvarının çöktüğü bölgede inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşları durumla ilgili bilgilendiren ekip, geçmiş olsun dileklerini de iletti. Hızlı bir şekilde aksiyon alınan bölgede tahliyeye gerek kalmadı.
İzmit Belediyesi, yoğun yağmur yağışı sonrası Fatih Mahallesi’nde bulunan istinat duvarında oluşan hasarlara anında müdahale ederek can ve mal güvenliğini sağladı

İzmit Belediyesi, yoğun yağmur yağışı ile teyakkuza geçerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına devam etti. Fatih Mahallesi Öngelen Sokak’ta bir istinat duvarının çökmesi üzerine harekete geçen İzmit Belediyesi, bölge sakinlerinin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hızlıca aksiyon alarak tehlikeyi ortadan kaldırdı. 

 

TAHLİYEYE GEREK KALMADI

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, Yapı Kontrol Müdürü Ethem Can ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık ile ekipler istinat duvarının çöktüğü bölgede inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşları durumla ilgili bilgilendiren ekip, geçmiş olsun dileklerini de iletti. Hızlı bir şekilde aksiyon alınan bölgede tahliyeye gerek kalmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.