LASTİK İŞ yılbaşı

AYNEN DEVAM FATMA KAPLAN !

İZMİT 25.08.2021 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2021 - 17:19
 

AYNEN DEVAM FATMA KAPLAN !

İzmit Belediyesi'nde olaylar durulmak bimiyor.Hemen her gün başka bir konu ile manşetleri süsleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şimdi de işten çıkarttığı bir çalışanının whatsapp mesajları ile gündeme oturdu.

İddiaya göre, Seçim dönemi boyunca Fatma Kaplan Hürriyet ile çalışan Ahmet Hazer isimli kişi geçtiğimiz günlerde işten çıkartıldı. Hazer bunun üzerine, mesaiye devam ettiği dönemde belediye iç yazışmalarının yapıldığı whatsapp grubundaki yazışmaları ifşa etmeye başladı. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var... Bir kurumda bir işletmede  yıllarca çalışırsınız.. Sonunda ya kendiniz ayrılırsınız ya da işinize son verilebilir... Ama , o kurumda yıllarca ekmek yemiş, iş arkadaşlarınız ve amirlerinizle mesai harcamışsınızdır... Bu hayatın akışı içinde gayet normal olandır... Anormal olan ise, ayrıldığınız kurumun iç yazışmasını, bilgi ve belgelerini "kamuoyuna" açıklamaktır.. Adama sorarlar , " Madem rahatsızdın neden 2 yıl boyunca çalıştın ?", ve eklerler " Bu güne kadar aklın nerdeydi ?" Bu olayın çalışan tarafı... Yazışmalardan anlaşılıyor ki, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kurum içinde tam bir despotik yönetim sergiliyor.... Personeli Ozan Özgenç'e verdiği talimatlarda - Hızlandırın, -15 gün içinde sonuç istiyorum  -Hiç bir mazeret istemiyorum gibi emir cümleleri,  Hürriyet ile çalışanları arasındaki diyalogun düzeyini net bir şekilde ortaya koyuyor.. Başkan Hürriyet'in bir başka cümlesi daha var ki, adına suça teşvik de dersiniz, kabadayılık da... Whatsapp görüşmesi olduğu iddia edilerek ekran görüntüsünde paylaşılan  "Artık kamyonu büyükşehirin bilboardına mı sürersiniz, yıkar mısınız, ne yaparsanız yapın !" .. cümlesi , bir başkana da bir hanımefendiye de yakışmayacak cümledir... Elbete bu yazışma, belediyeden ayrılan bir personelin telefonundan paylaştığı iddia edilen bir yazışma.. Dileğimiz yalan çıkması.. Yok eğer doğru ise, Bu gidişle  İzmit Belediyesi'nde ne olaylar ne de ifşalar bitmeyecek ! Görünen bu...            
İzmit Belediyesi'nde olaylar durulmak bimiyor.Hemen her gün başka bir konu ile manşetleri süsleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şimdi de işten çıkarttığı bir çalışanının whatsapp mesajları ile gündeme oturdu.

İddiaya göre, Seçim dönemi boyunca Fatma Kaplan Hürriyet ile çalışan Ahmet Hazer isimli kişi geçtiğimiz günlerde işten çıkartıldı. Hazer bunun üzerine, mesaiye devam ettiği dönemde belediye iç yazışmalarının yapıldığı whatsapp grubundaki yazışmaları ifşa etmeye başladı.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var...

Bir kurumda bir işletmede  yıllarca çalışırsınız..

Sonunda ya kendiniz ayrılırsınız ya da işinize son verilebilir...

Ama , o kurumda yıllarca ekmek yemiş, iş arkadaşlarınız ve amirlerinizle mesai harcamışsınızdır...

Bu hayatın akışı içinde gayet normal olandır...

Anormal olan ise, ayrıldığınız kurumun iç yazışmasını, bilgi ve belgelerini "kamuoyuna" açıklamaktır..

Adama sorarlar , " Madem rahatsızdın neden 2 yıl boyunca çalıştın ?", ve eklerler " Bu güne kadar aklın nerdeydi ?"

Bu olayın çalışan tarafı...

Yazışmalardan anlaşılıyor ki, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kurum içinde tam bir despotik yönetim sergiliyor....

Personeli Ozan Özgenç'e verdiği talimatlarda

- Hızlandırın,

-15 gün içinde sonuç istiyorum 

-Hiç bir mazeret istemiyorum gibi emir cümleleri,  Hürriyet ile çalışanları arasındaki diyalogun düzeyini net bir şekilde ortaya koyuyor..

Başkan Hürriyet'in bir başka cümlesi daha var ki, adına suça teşvik de dersiniz, kabadayılık da...

Whatsapp görüşmesi olduğu iddia edilerek ekran görüntüsünde paylaşılan 

"Artık kamyonu büyükşehirin bilboardına mı sürersiniz, yıkar mısınız, ne yaparsanız yapın !" .. cümlesi , bir başkana da bir hanımefendiye de yakışmayacak cümledir...

Elbete bu yazışma, belediyeden ayrılan bir personelin telefonundan paylaştığı iddia edilen bir yazışma..

Dileğimiz yalan çıkması..

Yok eğer doğru ise,

Bu gidişle  İzmit Belediyesi'nde ne olaylar ne de ifşalar bitmeyecek !

Görünen bu...

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.