BAŞİSKELE 19 MAYIS'I COŞKUYLA KUTLADI

BAŞİSKELE 20.05.2022 - 14:26, Güncelleme: 20.05.2022 - 14:26
 

BAŞİSKELE 19 MAYIS'I COŞKUYLA KUTLADI

Başiskele, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Başiskele Sahili’nde büyük bir coşkuyla kutlamaya devam etti.

Kentte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu 13 gün önceden başlatan Başiskele Belediyesi, dün akşam coşkulu bir etkinliğe daha imza attı. Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen Gençlik Festivali’nde Başiskele Belediyesi Müzik Okulları eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu konser verirken, TV Programcısı, Yazar ve Şair Serdar Tuncer şiirler okudu.   YOĞUN KATILIM   Hava muhalefeti dolayısıyla etkinlik alanına devasa büyüklükte çadır kuruldu. Programın başlamasına saatler kala gençler erkenden etkinlik alanını doldurdu. Programa Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe protokolü, gençler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.    TURNUVANALARDA DERECEYE GİREN GENÇLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ   Başiskele Belediyesi tarafından gençlere yönelik hazırlanan dolu dolu etkinlikler çerçevesinde düzenlenen turnuvalarda dereceye giren gençler ödüllerine kavuştu. Satranç, masa tenisi ve futbol turnuvasında dereceye giren gençler, ödüllerini Kaymakam Çakmak ve Başkan Özlü birlikte takdim ettiler. Ödüllerini coşkulu kalabalık önünde alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde alan gençler büyük mutluluk ve sevinç yaşadılar.   MÜZİK OKULLARI EĞİTMENLERİ TÜRKÜLERİYLE MEST ETTİLER   Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında ilçedeki gençlere yönelik ücretsiz hizmet veren Müzik Okulları’nın eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu sahneye çıkarak birbirinden güzel türkülerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattılar. Hep birlikte türküler eşliğinde eğlenen Başiskeleliler, zaman zaman türkülere eşlik ettiler.   SERDAR TUNCER’E BÜYÜK İLGİ   Müzik Okulları eğitmenlerinin ardından sahneye müzisyen Cihan Yıldız ve ekibi çıktı. Kahramanlık türkülerinin seslendirildiği konserde büyük coşku yaşandı. Ardından Serdar Tuncer, katılımcıların yoğun alkışlarıyla sahneye çıktı. Çevre ilçelerden gelen vatandaşların da büyük bir ilgi gösterdiği Başiskele Gençlik Festivali şiir ve türküler eşliğinde devam etti. Hoş sohbeti ve şiirlerini bir de Başiskeleliler için gerçekleştiren Serdar Tuncer, hem keyifli hem de duygu dolu anlar yaşattı.   BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR   Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Gençlik Festivali’nde sahne alan sanatçılara ve katılım gösteren tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti.   BUGÜN EKİN UZUNLAR KONSERİ VAR     Başiskele Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bugün yine Başiskele Sahili’nde 20:30 gerçekleştirilecek Ekin Uzunlar Konseri ile son bulacak. Karadeniz müziğinin yükselen değeri Ekin Uzunlar, bu akşam horon ve türküler eşliğinde gençleri eğlendirerek muhteşem bir final yapacak.
Başiskele, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Başiskele Sahili’nde büyük bir coşkuyla kutlamaya devam etti.

Kentte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu 13 gün önceden başlatan Başiskele Belediyesi, dün akşam coşkulu bir etkinliğe daha imza attı. Başiskele Sahili’nde gerçekleştirilen Gençlik Festivali’nde Başiskele Belediyesi Müzik Okulları eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu konser verirken, TV Programcısı, Yazar ve Şair Serdar Tuncer şiirler okudu.

 

YOĞUN KATILIM

 

Hava muhalefeti dolayısıyla etkinlik alanına devasa büyüklükte çadır kuruldu. Programın başlamasına saatler kala gençler erkenden etkinlik alanını doldurdu. Programa Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe protokolü, gençler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

 

TURNUVANALARDA DERECEYE GİREN GENÇLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Başiskele Belediyesi tarafından gençlere yönelik hazırlanan dolu dolu etkinlikler çerçevesinde düzenlenen turnuvalarda dereceye giren gençler ödüllerine kavuştu. Satranç, masa tenisi ve futbol turnuvasında dereceye giren gençler, ödüllerini Kaymakam Çakmak ve Başkan Özlü birlikte takdim ettiler. Ödüllerini coşkulu kalabalık önünde alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde alan gençler büyük mutluluk ve sevinç yaşadılar.

 

MÜZİK OKULLARI EĞİTMENLERİ TÜRKÜLERİYLE MEST ETTİLER

 

Başiskele Belediyesi’nin Genc-i Âlâ Gençlik Modeli çatısı altında ilçedeki gençlere yönelik ücretsiz hizmet veren Müzik Okulları’nın eğitmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu sahneye çıkarak birbirinden güzel türkülerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattılar. Hep birlikte türküler eşliğinde eğlenen Başiskeleliler, zaman zaman türkülere eşlik ettiler.

 

SERDAR TUNCER’E BÜYÜK İLGİ

 

Müzik Okulları eğitmenlerinin ardından sahneye müzisyen Cihan Yıldız ve ekibi çıktı. Kahramanlık türkülerinin seslendirildiği konserde büyük coşku yaşandı. Ardından Serdar Tuncer, katılımcıların yoğun alkışlarıyla sahneye çıktı. Çevre ilçelerden gelen vatandaşların da büyük bir ilgi gösterdiği Başiskele Gençlik Festivali şiir ve türküler eşliğinde devam etti. Hoş sohbeti ve şiirlerini bir de Başiskeleliler için gerçekleştiren Serdar Tuncer, hem keyifli hem de duygu dolu anlar yaşattı.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Gençlik Festivali’nde sahne alan sanatçılara ve katılım gösteren tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti.

 

BUGÜN EKİN UZUNLAR KONSERİ VAR  

 

Başiskele Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bugün yine Başiskele Sahili’nde 20:30 gerçekleştirilecek Ekin Uzunlar Konseri ile son bulacak. Karadeniz müziğinin yükselen değeri Ekin Uzunlar, bu akşam horon ve türküler eşliğinde gençleri eğlendirerek muhteşem bir final yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.