LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNE DEVAM

KOCAELİ 05.10.2022 - 15:36, Güncelleme: 05.10.2022 - 15:36
 

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNE DEVAM

Başiskele Belediyesi, vatandaşlara yapılan her hizmette “Önce İş Güvenliği” bilinciyle belediye personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimlerini sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi’nde,  6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri’nin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelikte geçen konular hakkında belediye personeline  “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verilmeye başlandı.   Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen eğitime ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları katılım gösterdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Lego Sağlık OSGB uzmanları Ertuğrul Arslan ve Şeyma Kuşku tarafından eğitimler verildi.   İŞ KAZALARININ VE MESLEK HASTALIKLARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK   İş sağlığı ve güvenliği konusunda personelinin önce iş güvenliğine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, verilen eğitimlerle olası iş kazalarını ve meslek hastalıklarını en aza indirgemeyi hedefliyor. Eğitimde iş kazalarının, çevresel faktörler, kişiye bağlı faktörler ve eğitim yetersizliğinden kaynaklandı ve gerekli tedbirlerle bu kazaların önüne geçilebileceği anlatıldı.    Belediye çalışanlarının sorularının da yanıtlandığı eğitim seminerinde, personele eğitim öncesi ve sonrası çoktan seçmeli sınav yapıldı.   Başiskele Belediyesi’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri önümüzdeki günlerde diğer müdürlüklerin çalışanlarının katılımıyla devam edecek.  
Başiskele Belediyesi, vatandaşlara yapılan her hizmette “Önce İş Güvenliği” bilinciyle belediye personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimlerini sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi’nde,  6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri’nin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelikte geçen konular hakkında belediye personeline  “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verilmeye başlandı.

 

Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen eğitime ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları katılım gösterdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Lego Sağlık OSGB uzmanları Ertuğrul Arslan ve Şeyma Kuşku tarafından eğitimler verildi.

 

İŞ KAZALARININ VE MESLEK HASTALIKLARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

 

İş sağlığı ve güvenliği konusunda personelinin önce iş güvenliğine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, verilen eğitimlerle olası iş kazalarını ve meslek hastalıklarını en aza indirgemeyi hedefliyor. Eğitimde iş kazalarının, çevresel faktörler, kişiye bağlı faktörler ve eğitim yetersizliğinden kaynaklandı ve gerekli tedbirlerle bu kazaların önüne geçilebileceği anlatıldı. 

 

Belediye çalışanlarının sorularının da yanıtlandığı eğitim seminerinde, personele eğitim öncesi ve sonrası çoktan seçmeli sınav yapıldı.

 

Başiskele Belediyesi’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri önümüzdeki günlerde diğer müdürlüklerin çalışanlarının katılımıyla devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.