BAŞİSKELE BELEDİYESİNDEN TOPLU ULAŞIMA DESTEK

BAŞİSKELE 29.06.2021 - 11:37, Güncelleme: 29.06.2021 - 11:37
 

BAŞİSKELE BELEDİYESİNDEN TOPLU ULAŞIMA DESTEK

Başiskele Belediyesi, ilçede ulaşım hizmetlerine destek olmak amacıyla toplu ulaşım garajlarını parke taşlarıyla kaplıyor.

(İHA) -Başiskele’de ulaşım kalitesini artırmak adına kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarının garajlarını kilitli parke taşlarıyla kaplayarak daha konforlu ve estetik bir görünüme kazandırıyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Döngel ve Altınkent Mahalleleri arasında yer alan yaklaşık bin 700 metrekarelik SS.54 No'lu Başiskele Otobüsçüler Kooperatifi garajını kilitli parke taşlarıyla kaplamak için çalışmalara başladı. Yoğun tempoda sürdürülen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak garajın hizmete açılması bekleniyor. Ekipler ayrıca, Yeniköy Merkez Mahallesi Belek ve Fıstık Sokak’ın parke yol çalışmalarını tamamlarken, Damlar Mahallesi Gülçiçek ve Ekol Sokak’taki çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyor.
Başiskele Belediyesi, ilçede ulaşım hizmetlerine destek olmak amacıyla toplu ulaşım garajlarını parke taşlarıyla kaplıyor.

(İHA) -Başiskele’de ulaşım kalitesini artırmak adına kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarının garajlarını kilitli parke taşlarıyla kaplayarak daha konforlu ve estetik bir görünüme kazandırıyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Döngel ve Altınkent Mahalleleri arasında yer alan yaklaşık bin 700 metrekarelik SS.54 No'lu Başiskele Otobüsçüler Kooperatifi garajını kilitli parke taşlarıyla kaplamak için çalışmalara başladı. Yoğun tempoda sürdürülen çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak garajın hizmete açılması bekleniyor.
Ekipler ayrıca, Yeniköy Merkez Mahallesi Belek ve Fıstık Sokak’ın parke yol çalışmalarını tamamlarken, Damlar Mahallesi Gülçiçek ve Ekol Sokak’taki çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.