LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

BAŞİSKELE HALK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

BAŞİSKELE 18.11.2021 - 17:00, Güncelleme: 18.11.2021 - 17:00
 

BAŞİSKELE HALK KÜTÜPHANESİ ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi tarafından yapımına başlanan ilçenin ilk halk kütüphanesinde çalışmalar devam ediyor.

(İHA) - Barbaros Mahallesi İlke Sokak üzerinde 1000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen kütüphanede inşaat çalışmaları büyük oranda biterken, ekipler binanın elektrik ve doğalgaz tesisatlarını çekiyor. Ekipler bir yandan da binanın iç sıvasını yapmaya başladı. Özellikle kitapsever gençlerin dört gözle hizmete girmesini beklediği kütüphanenin estetik mimarisi, sosyal alanları ve her türden çeşitli kitaplarıyla hem kente hem de vatandaşlara büyük değer katması bekleniyor. Kütüphanede kitapseverler, 20 binden fazla kitaba, çeşitli dergilere ve e-kitap arşivlerine ulaşabilecek. Toplamda 1000 metrekare olan kütüphanede 92 metrekarelik okuma salonu, 123 metrekarelik kitap koleksiyonu alanı, 1. katta 115 metrekarelik serbest çalışma alanı da yer alacak. Ayrıca vatandaşlar 100 metrekarelik kafeteryada veya binanın dış tarafında yapılacak verandada çay ve kahve eşliğinde kitap okuma keyfini sürebilecek.
Başiskele Belediyesi tarafından yapımına başlanan ilçenin ilk halk kütüphanesinde çalışmalar devam ediyor.

(İHA) - Barbaros Mahallesi İlke Sokak üzerinde 1000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen kütüphanede inşaat çalışmaları büyük oranda biterken, ekipler binanın elektrik ve doğalgaz tesisatlarını çekiyor. Ekipler bir yandan da binanın iç sıvasını yapmaya başladı. Özellikle kitapsever gençlerin dört gözle hizmete girmesini beklediği kütüphanenin estetik mimarisi, sosyal alanları ve her türden çeşitli kitaplarıyla hem kente hem de vatandaşlara büyük değer katması bekleniyor. Kütüphanede kitapseverler, 20 binden fazla kitaba, çeşitli dergilere ve e-kitap arşivlerine ulaşabilecek.
Toplamda 1000 metrekare olan kütüphanede 92 metrekarelik okuma salonu, 123 metrekarelik kitap koleksiyonu alanı, 1. katta 115 metrekarelik serbest çalışma alanı da yer alacak. Ayrıca vatandaşlar 100 metrekarelik kafeteryada veya binanın dış tarafında yapılacak verandada çay ve kahve eşliğinde kitap okuma keyfini sürebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.