LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE SAHİLİ'NDE MÜZİK RÜZGÂRI ESMEYE DEVAM EDİYOR

KÜLTÜR-SANAT 04.07.2022 - 14:02, Güncelleme: 04.07.2022 - 14:02
 

BAŞİSKELE SAHİLİ'NDE MÜZİK RÜZGÂRI ESMEYE DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinlikleri kapsamında Başiskele Sahili’nde müzik rüzgârı esmeye devam ediyor.

Yaz boyunca vatandaşlara dolu dolu etkinlik takvimi hazırlayan Başiskele Belediyesi, sahilde kurulan sahnede birbirinden değerli müzisyenleri Başiskeleliler ile buluşturuyor.   ÖZGÜR AKDEMİR SAHNE ALDI   “Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinlikleri kapsamında her kesime hitap edecek müzisyenleri sahneye çıkaran Başiskele Belediyesi, 1 Temmuz Cuma gecesi Türk Halk Müziği Sanatçısı Özgür Akdemir’i müzikseverlerle bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu konserde canlı sahne performansı ve güzel sesiyle izleyicilere güzel bir müzik ziyafeti sunan Özgür Akdemir, izleyiciler tarafından bol bol alkışlandı.   RİTİM ŞOV İLE EĞLENCE   Kocaeli’nin en güzel sahillerinden biri olan Başiskele Sahili’nde hafta sonunu geçiren Başiskeleliler, Cumartesi gecesi de Perküsyonist Murat Bizel ve ekibinin canlı müzik performansıyla coşkulu bir gece yaşadılar.     KAFKAS DANS GÖSTERİLERİ İLE COŞTU       Murat Bizel ve ekibinin ardından sahneye çıkan Kafkas Dans Grubu ise dans gösterileri ve görsel şölenleriyle izleyicileri coşturdu. Etkinlik alanını dolduran vatandaşların büyük bir ilgiyle izlediği dans gösterileri büyük bir beğeni topladı. Etkinlikte Çerkes kültürünün vazgeçilmez parçalarından biri olan halk danslarının en güzel örnekleri sergilendi. Dansçıların yüksek performansını izleyiciler, yoğun alkışlarıyla ödüllendirdiler.   VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR   Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinliklerine Başiskeleliler kadar çevre ilçelerden vatandaşlar da katılım sağlıyor. Yoğun ilgi ve büyük beğeni toplayan etkinlikler dolayısıyla vatandaşlar, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine çok teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.  
Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinlikleri kapsamında Başiskele Sahili’nde müzik rüzgârı esmeye devam ediyor.

Yaz boyunca vatandaşlara dolu dolu etkinlik takvimi hazırlayan Başiskele Belediyesi, sahilde kurulan sahnede birbirinden değerli müzisyenleri Başiskeleliler ile buluşturuyor.

 

ÖZGÜR AKDEMİR SAHNE ALDI

 

“Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinlikleri kapsamında her kesime hitap edecek müzisyenleri sahneye çıkaran Başiskele Belediyesi, 1 Temmuz Cuma gecesi Türk Halk Müziği Sanatçısı Özgür Akdemir’i müzikseverlerle bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu konserde canlı sahne performansı ve güzel sesiyle izleyicilere güzel bir müzik ziyafeti sunan Özgür Akdemir, izleyiciler tarafından bol bol alkışlandı.

 

RİTİM ŞOV İLE EĞLENCE

 

Kocaeli’nin en güzel sahillerinden biri olan Başiskele Sahili’nde hafta sonunu geçiren Başiskeleliler, Cumartesi gecesi de Perküsyonist Murat Bizel ve ekibinin canlı müzik performansıyla coşkulu bir gece yaşadılar.  

 

KAFKAS DANS GÖSTERİLERİ İLE COŞTU    

 

Murat Bizel ve ekibinin ardından sahneye çıkan Kafkas Dans Grubu ise dans gösterileri ve görsel şölenleriyle izleyicileri coşturdu. Etkinlik alanını dolduran vatandaşların büyük bir ilgiyle izlediği dans gösterileri büyük bir beğeni topladı. Etkinlikte Çerkes kültürünün vazgeçilmez parçalarından biri olan halk danslarının en güzel örnekleri sergilendi. Dansçıların yüksek performansını izleyiciler, yoğun alkışlarıyla ödüllendirdiler.

 

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

 

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinliklerine Başiskeleliler kadar çevre ilçelerden vatandaşlar da katılım sağlıyor. Yoğun ilgi ve büyük beğeni toplayan etkinlikler dolayısıyla vatandaşlar, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine çok teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.