LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ALTYAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

BAŞİSKELE 28.06.2021 - 11:55, Güncelleme: 28.06.2021 - 11:55
 

BAŞİSKELE'DE ALTYAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde ulaşımının daha rahat ve konforlu olabilmesi için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

(İHA) - Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli nedenlerle bozulan ve eskiyen yolları vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde yeniliyor. Bu kapsamda ekipler, son olarak Vezirçiftliği Mahallesi Gedik Sokak ve Karadenizliler Mahallesi Çakır Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, 750 metre uzunluğundaki Gedik Sokağa yaklaşık bin 750 ton sıcak asfalt seriliyor. Gece gündüz demeden yapılan asfalt çalışmaları tamamlandığında Fakülte Caddesi’nden D130 Karayolu yan yoluna kadar bağlantı sağlanacak. Ayrıca yol yapım ekipleri, Karadenizliler Mahallesi sınırları içerisindeki yaklaşık 300 metrelik Çakır Sokağı da sıcak asfaltla kaplıyor.
Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde ulaşımının daha rahat ve konforlu olabilmesi için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

(İHA) - Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşitli nedenlerle bozulan ve eskiyen yolları vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde yeniliyor. Bu kapsamda ekipler, son olarak Vezirçiftliği Mahallesi Gedik Sokak ve Karadenizliler Mahallesi Çakır Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, 750 metre uzunluğundaki Gedik Sokağa yaklaşık bin 750 ton sıcak asfalt seriliyor. Gece gündüz demeden yapılan asfalt çalışmaları tamamlandığında Fakülte Caddesi’nden D130 Karayolu yan yoluna kadar bağlantı sağlanacak.
Ayrıca yol yapım ekipleri, Karadenizliler Mahallesi sınırları içerisindeki yaklaşık 300 metrelik Çakır Sokağı da sıcak asfaltla kaplıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.