BAŞİSKELE'DE DENETİMLER SIKLAŞTI

BAŞİSKELE 04.05.2021 - 13:47, Güncelleme: 04.05.2021 - 13:47
 

BAŞİSKELE'DE DENETİMLER SIKLAŞTI

Başiskele Belediyesi ekipleri, tam kapanma sürecinde kent genelindeki dükkanlarda fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sıklaştırdı.

(İHA) - Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yeni tip korona virüstedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde ilçedeki market ve gıda imalatı yapan işletmelerde denetimlerde bulundular. Vatandaşların Ramazan ayında ve bayram öncesi usulsüz fiyat artışları dolayısıyla mağdur olmaması için yapılan denetimlerde, etiket fiyatları ile kasa fiyatları karşılaştırıldı. Vatandaşların şikayetlerini de değerlendiren ekipler, Ramazan Bayramı'na kadar ilçenin tüm marketlerinde denetimlerine devam edecek. Ekipler ayrıca tam kapanma sürecinin kontrollü bir şekilde yönetilmesi ve virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla işletmecilere bilgilendirmelerde de bulunuyor.
Başiskele Belediyesi ekipleri, tam kapanma sürecinde kent genelindeki dükkanlarda fahiş fiyat ve etiket denetimlerini sıklaştırdı.

(İHA) - Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yeni tip korona virüstedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde ilçedeki market ve gıda imalatı yapan işletmelerde denetimlerde bulundular. Vatandaşların Ramazan ayında ve bayram öncesi usulsüz fiyat artışları dolayısıyla mağdur olmaması için yapılan denetimlerde, etiket fiyatları ile kasa fiyatları karşılaştırıldı. Vatandaşların şikayetlerini de değerlendiren ekipler, Ramazan Bayramı'na kadar ilçenin tüm marketlerinde denetimlerine devam edecek.
Ekipler ayrıca tam kapanma sürecinin kontrollü bir şekilde yönetilmesi ve virüsün yayılmasının önlenmesi amacıyla işletmecilere bilgilendirmelerde de bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.