LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE "EVLİLİK OKULU" BAŞLIYOR

YAŞAM 15.08.2022 - 10:10, Güncelleme: 15.08.2022 - 10:10
 

BAŞİSKELE'DE "EVLİLİK OKULU" BAŞLIYOR

Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla kadın ve aile çalışmalarını bir çatı altında toplayan KALE Modeli kapsamında “Evlilik Okulu” projesini hayata geçiriyor.

Toplumun temelini oluşturan ailenin ve kadının güçlenmesine yönelik çalışmalarına hız veren ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, dünya evine girmeye hazırlanan nişanlı çiftlere ve yeni evlilere Evlilik Okulu’nda eğitim imkânı sunacak.   24 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK   Evlilik ve aile birlikteliğini güçlendirmek, aile içi iletişimin en güzel şekilde sağlanması, aile içi şiddetin önlenmesi ve boşanmaya sebep olan çatışma durumlarının sağlıklı bir şekilde nasıl çözüme kavuşturabileceği gibi konularda çiftlere bilgi aktarmak amacıyla açılacak Evlilik Okulu’nun ilk eğitimi 24 Ağustos’ta 19:30-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ayda bir yeni katılımcılarla yapılacak Evlilik Okulu, Başiskele’nin KALE’si aileyi sağlam temeller üzerine kurduracak ve daha da güçlendirecek.   BAŞVURULAR TELEFONLA ALINACAK Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde alanında uzman psikologlardan verilecek eğitimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 0554 952 67 99 numaralı telefonu arayarak yapabilecekler.      DÜĞÜN SALONLARINDAN YÜZDE 20 İNDİRİM KAZANACAKLAR Evlilik Okulu’na katılan yeni evlenecek çiftlere Başiskele Belediyesi’nin düğün salonlarında yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca katılımcı her çift, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Araştırmacı-Yazar Bülent Gardiyanoğlu’nun çevrimiçi eğitimine ücretsiz katılım sağlayacak.  
Başiskele Belediyesi, “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla kadın ve aile çalışmalarını bir çatı altında toplayan KALE Modeli kapsamında “Evlilik Okulu” projesini hayata geçiriyor.

Toplumun temelini oluşturan ailenin ve kadının güçlenmesine yönelik çalışmalarına hız veren ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, dünya evine girmeye hazırlanan nişanlı çiftlere ve yeni evlilere Evlilik Okulu’nda eğitim imkânı sunacak.

 

24 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK

 

Evlilik ve aile birlikteliğini güçlendirmek, aile içi iletişimin en güzel şekilde sağlanması, aile içi şiddetin önlenmesi ve boşanmaya sebep olan çatışma durumlarının sağlıklı bir şekilde nasıl çözüme kavuşturabileceği gibi konularda çiftlere bilgi aktarmak amacıyla açılacak Evlilik Okulu’nun ilk eğitimi 24 Ağustos’ta 19:30-21:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ayda bir yeni katılımcılarla yapılacak Evlilik Okulu, Başiskele’nin KALE’si aileyi sağlam temeller üzerine kurduracak ve daha da güçlendirecek.

 

BAŞVURULAR TELEFONLA ALINACAK

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde alanında uzman psikologlardan verilecek eğitimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurularını 0554 952 67 99 numaralı telefonu arayarak yapabilecekler.   

 

DÜĞÜN SALONLARINDAN YÜZDE 20 İNDİRİM KAZANACAKLAR

Evlilik Okulu’na katılan yeni evlenecek çiftlere Başiskele Belediyesi’nin düğün salonlarında yüzde 20 indirim uygulanacak. Ayrıca katılımcı her çift, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Araştırmacı-Yazar Bülent Gardiyanoğlu’nun çevrimiçi eğitimine ücretsiz katılım sağlayacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.