LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ÖĞRENCİLERE SINAV KAYGISI SEMİNERİ

EĞİTİM 17.05.2022 - 08:47, Güncelleme: 17.05.2022 - 08:47
 

BAŞİSKELE'DE ÖĞRENCİLERE SINAV KAYGISI SEMİNERİ

Başiskele’de eğitime ve geleceğin teminatı gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencilere sınav kaygısı semineri düzenledi.

Başiskele Belediyesi’nin aile ve kadına yönelik hizmetlerinin tek bir çatı altında toplandığı KALE Modeli’nin Aile Akademisi programları kapsamında eğitim seminerleri başladı. Eğitim Danışmanı Nilgün Altun tarafından Şehit Yunus Emre Ezer Ortaokulu’nda Sınav Kaygısı eğitimleri verildi.   İki oturum halinde verilen eğitimlerde öğrencilere sınav korkularının ve kaygılarının farkına varma, sınav kaygısı ile baş edebilme, doğru nefes almayı öğrenme, beden gerginliğini ortadan kaldırma konularında bilgilendirmeler yapıldı.   Okul sınavları başta olmak üzere yaklaşan liselere giriş ve üniversiteye giriş sınavları öncesi sınav kaygısı seminerleri diğer okullarda da devam edecek.
Başiskele’de eğitime ve geleceğin teminatı gençlere büyük değer veren Başiskele Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrencilere sınav kaygısı semineri düzenledi.

Başiskele Belediyesi’nin aile ve kadına yönelik hizmetlerinin tek bir çatı altında toplandığı KALE Modeli’nin Aile Akademisi programları kapsamında eğitim seminerleri başladı. Eğitim Danışmanı Nilgün Altun tarafından Şehit Yunus Emre Ezer Ortaokulu’nda Sınav Kaygısı eğitimleri verildi.

 

İki oturum halinde verilen eğitimlerde öğrencilere sınav korkularının ve kaygılarının farkına varma, sınav kaygısı ile baş edebilme, doğru nefes almayı öğrenme, beden gerginliğini ortadan kaldırma konularında bilgilendirmeler yapıldı.

 

Okul sınavları başta olmak üzere yaklaşan liselere giriş ve üniversiteye giriş sınavları öncesi sınav kaygısı seminerleri diğer okullarda da devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.