BAŞİSKELE'YE YENİ MODERN YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU

BAŞİSKELE 25.05.2022 - 09:58, Güncelleme: 25.05.2022 - 09:58
 

BAŞİSKELE'YE YENİ MODERN YÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLU

Başiskele’de vatandaşların sosyal yaşam alanlarını güzelleştiren Başiskele Belediyesi, ilçeye yeni ve modern bir yürüyüş ve bisiklet yolu daha kazandırıyor.

Başiskele’ye Yeni Modern Yürüyüş ve Bisiklet Yolu       Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan ilçeye modern yaşam alanları kazandırma çalışmaları süratle devam ediyor. Daha yaşanabilir ve huzurlu Başiskele için durmaksızın büyük bir aşkla çalışan Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi’nin çehresini güzelleştirecek yeni bir yürüyüş ve bisikler yolu için çalışmalara başladı.   MODERN VE ESTETİK   Başiskele’de doğaya saygılı, insan odaklı, kent estetiğine uygun projeler tek tek hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla Mehmetağa Mahallesi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu için ilk kazma vuruldu.  Kiraz Dere ve Çınarcık Sokak boyunca Adapark alanına kadar uzanan bölümün 400 metrelik kısmında yürüyüş ve bisiklet yolu yapımına başlandı. Çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmaları da yapılacak yol tamamlandığında Başiskele toplamda 1000 metrelik yeni yürüyüş ve bisiklet yoluna sahip olacak. Vatandaşlar güven ve huzurla spor yapma imkanı bulabilecekler.
Başiskele’de vatandaşların sosyal yaşam alanlarını güzelleştiren Başiskele Belediyesi, ilçeye yeni ve modern bir yürüyüş ve bisiklet yolu daha kazandırıyor.

Başiskele’ye Yeni Modern Yürüyüş ve Bisiklet Yolu

 

 

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde de yer alan ilçeye modern yaşam alanları kazandırma çalışmaları süratle devam ediyor. Daha yaşanabilir ve huzurlu Başiskele için durmaksızın büyük bir aşkla çalışan Başiskele Belediyesi, Mehmetağa Mahallesi’nin çehresini güzelleştirecek yeni bir yürüyüş ve bisikler yolu için çalışmalara başladı.

 

MODERN VE ESTETİK

 

Başiskele’de doğaya saygılı, insan odaklı, kent estetiğine uygun projeler tek tek hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla Mehmetağa Mahallesi Yürüyüş ve Bisiklet Yolu için ilk kazma vuruldu.  Kiraz Dere ve Çınarcık Sokak boyunca Adapark alanına kadar uzanan bölümün 400 metrelik kısmında yürüyüş ve bisiklet yolu yapımına başlandı. Çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmaları da yapılacak yol tamamlandığında Başiskele toplamda 1000 metrelik yeni yürüyüş ve bisiklet yoluna sahip olacak. Vatandaşlar güven ve huzurla spor yapma imkanı bulabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.