LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN HÜRRİYET GÖRKEMLİ HİZMET LANSMANINA HAZIRLANIYOR

İZMİT 09.04.2022 - 12:00, Güncelleme: 09.04.2022 - 12:00
 

BAŞKAN HÜRRİYET GÖRKEMLİ HİZMET LANSMANINA HAZIRLANIYOR

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te hayata geçirdiği projeleri anlatacağı görkemli lansman öncesi üst yönetim ekibiyle bir araya geldi

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projeleri görkemli bir lansman ile tüm Türkiye’ye anlatacak. 2019 yılından itibaren kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli ve daha birçok gruba yönelik yapılan projeler, çalışmalar ve etkinlikler 16 Nisan’daki törenle Başkan Hürriyet tarafından sunulacak.   PROJELER KONUŞULDU Başkan Hürriyet, lansman programının her aşaması ile yakından ilgileniyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle meclis salonunda toplanan Başkan Hürriyet, programın detayları ile ilgili ekibinden bilgi aldı. Toplantıda, 3 yıllık süre içerisinde yapılan ve yapımı devam eden insan odakları projeler masaya yatırıldı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te hayata geçirdiği projeleri anlatacağı görkemli lansman öncesi üst yönetim ekibiyle bir araya geldi

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projeleri görkemli bir lansman ile tüm Türkiye’ye anlatacak. 2019 yılından itibaren kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli ve daha birçok gruba yönelik yapılan projeler, çalışmalar ve etkinlikler 16 Nisan’daki törenle Başkan Hürriyet tarafından sunulacak.

 

PROJELER KONUŞULDU

Başkan Hürriyet, lansman programının her aşaması ile yakından ilgileniyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle meclis salonunda toplanan Başkan Hürriyet, programın detayları ile ilgili ekibinden bilgi aldı. Toplantıda, 3 yıllık süre içerisinde yapılan ve yapımı devam eden insan odakları projeler masaya yatırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.