LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

BAŞKAN HÜRRİYET HEMŞİRELERİ AĞIRLADI

İZMİT 20.04.2022 - 11:29, Güncelleme: 20.04.2022 - 11:29
 

BAŞKAN HÜRRİYET HEMŞİRELERİ AĞIRLADI

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetimini makamında ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetim kurulu üyeleri Kevser Artun ile Filiz Önen Uyar ile makamında bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede seçilen Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es, Başkan Hürriyet’e pandemi döneminde sağlık çalışanlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Muhsine Es ayrıca Başkan Hürriyet’i 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinliklerine davet etti.    SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK Sağlık çalışanlarının pandeminin kahramanı olduğunu belirten Başkan Hürriyet, sağlık çalışanlarına her zaman destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Hürriyet, nazik ziyaretleri ve davetleri için de Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetimine teşekkürlerini iletti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetimini makamında ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetim kurulu üyeleri Kevser Artun ile Filiz Önen Uyar ile makamında bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede seçilen Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es, Başkan Hürriyet’e pandemi döneminde sağlık çalışanlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Muhsine Es ayrıca Başkan Hürriyet’i 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinliklerine davet etti. 

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK

Sağlık çalışanlarının pandeminin kahramanı olduğunu belirten Başkan Hürriyet, sağlık çalışanlarına her zaman destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Hürriyet, nazik ziyaretleri ve davetleri için de Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.