LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

BAŞKAN HÜRRİYET ŞEHİT YAKINLARINI VE GAZİLERİ İFTARDA AĞIRLADI

İZMİT 21.04.2022 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2022 - 14:40
 

BAŞKAN HÜRRİYET ŞEHİT YAKINLARINI VE GAZİLERİ İFTARDA AĞIRLADI

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu. Hürriyet, “Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını yaşatmak adına mücadele eden kahramanlarımız gönüllerimizde daima baki kalacaktır” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi iftar yemeğinde ağırladı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Tryp by Wyndham otelde organize edilen iftara Başkan Hürriyet’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın, Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam, Muharip Gaziler Derneği, Kocaeli Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı, Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, şehit yakınları ve gaziler katıldı.    HÜRRİYET, “SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ” İftar yemeği sonrası konuşan Başkan Hürriyet, “Çok kıymetli şehit yakınlarımız, gazilerimiz, aileleri, değerli yöneticilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Hepinize hayırlı Ramazanlar, hayırlı iftarlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Şu an aynı sofrada buluşmamıza vesile olan, içtiğimiz her suyun, yediğimiz her lokmanın, attığımız her adımın ve yüzümüzdeki her gülümsemenin başkahramanları başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve saygıdeğer gazilerimizi saygıyla anıyor, minnetlerimi sunuyorum.    “BU TOPRAKLAR UĞRUNA MÜCADELE ETTİLER” Bu akşam şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle hem dayanışma hem gönül birlikteliği kurmak adına bir araya geldik. Siz, babanız, eşiniz ya da kardeşiniz bu topraklar uğruna canını hiçe sayarak mücadele etti. Kimseye boyun eğmeden başımız dimdik yürüyebilmemiz için gözünü kırpmadan omuz omuza verdi ve vatan toprağı için mücadele etti.   “ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE ÖNCELİK TANIYORUZ” Bu buluşma ile birlikte de aziz şehitlerimiz ve saygıdeğer gazilerimizi anmak, siz kıymetli ailelere duyduğumuz saygı ve minneti yüz yüze söyleyebilmek bizler için çok önemli. İzmit Belediyesi olarak sunduğumuz her hizmette düşüncelerinizi ciddi derece önemsiyoruz. Yaptığımız her çalışmada özellikle şehit aileleri ve gazilerimize öncelik tanıyoruz.   “BİZİM İÇİN 365 GÜN KIYMETLİSİNİZ” Belirli gün ve haftalarda şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ederek gönül birlikteliğimizi sürdürüyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim için 365 gün kıymetli. Onların fikirleri, talepleri veya ihtiyaçlarını önemseyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, kahraman gazilerimize de şifalar diliyorum.    “RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM” Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını yaşatmak adına mücadele eden kahramanlarımız gönüllerimizde daima baki kalacaktır. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Ailelerinizle sağlıklı, huzurlu, bol gülümsemeleri nice bayramlar diliyorum” dedi. Programda ayrıca, 81 ili tek nefeste saymasıyla ünlü olan Kandıralı Kıbrıs Gazisi İbrahim Gökdemir’in oğlu Barış Gökdemir’in gerçekleştirdiği performans da büyük alkış aldı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu. Hürriyet, “Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını yaşatmak adına mücadele eden kahramanlarımız gönüllerimizde daima baki kalacaktır” dedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi iftar yemeğinde ağırladı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Tryp by Wyndham otelde organize edilen iftara Başkan Hürriyet’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın, Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam, Muharip Gaziler Derneği, Kocaeli Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı, Türkiye Harp Malulü Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, şehit yakınları ve gaziler katıldı. 

 

HÜRRİYET, “SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ”

İftar yemeği sonrası konuşan Başkan Hürriyet, “Çok kıymetli şehit yakınlarımız, gazilerimiz, aileleri, değerli yöneticilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Hepinize hayırlı Ramazanlar, hayırlı iftarlar diliyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Şu an aynı sofrada buluşmamıza vesile olan, içtiğimiz her suyun, yediğimiz her lokmanın, attığımız her adımın ve yüzümüzdeki her gülümsemenin başkahramanları başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve saygıdeğer gazilerimizi saygıyla anıyor, minnetlerimi sunuyorum. 

 

“BU TOPRAKLAR UĞRUNA MÜCADELE ETTİLER”

Bu akşam şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizle hem dayanışma hem gönül birlikteliği kurmak adına bir araya geldik. Siz, babanız, eşiniz ya da kardeşiniz bu topraklar uğruna canını hiçe sayarak mücadele etti. Kimseye boyun eğmeden başımız dimdik yürüyebilmemiz için gözünü kırpmadan omuz omuza verdi ve vatan toprağı için mücadele etti.

 

“ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE ÖNCELİK TANIYORUZ”

Bu buluşma ile birlikte de aziz şehitlerimiz ve saygıdeğer gazilerimizi anmak, siz kıymetli ailelere duyduğumuz saygı ve minneti yüz yüze söyleyebilmek bizler için çok önemli. İzmit Belediyesi olarak sunduğumuz her hizmette düşüncelerinizi ciddi derece önemsiyoruz. Yaptığımız her çalışmada özellikle şehit aileleri ve gazilerimize öncelik tanıyoruz.

 

“BİZİM İÇİN 365 GÜN KIYMETLİSİNİZ”

Belirli gün ve haftalarda şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ederek gönül birlikteliğimizi sürdürüyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim için 365 gün kıymetli. Onların fikirleri, talepleri veya ihtiyaçlarını önemseyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, kahraman gazilerimize de şifalar diliyorum. 

 

“RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM”

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını yaşatmak adına mücadele eden kahramanlarımız gönüllerimizde daima baki kalacaktır. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Ailelerinizle sağlıklı, huzurlu, bol gülümsemeleri nice bayramlar diliyorum” dedi. Programda ayrıca, 81 ili tek nefeste saymasıyla ünlü olan Kandıralı Kıbrıs Gazisi İbrahim Gökdemir’in oğlu Barış Gökdemir’in gerçekleştirdiği performans da büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.