GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 17 AĞUSTOS MESAJI

KARTEPE 16.08.2021 - 15:55, Güncelleme: 16.08.2021 - 15:55
 

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 17 AĞUSTOS MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kocaman mesajında;  Asrımızın en büyük felâketlerinden biri olan 1999 Marmara depreminde hemşehrilerimizi kaybettik. Sevdiklerimizi toprağa verdik. Bu gün baktığımızda, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin üzerinden 22 yıl geçtiğini görüyoruz. Yitirdiğimiz canlarımızın acısı, özlemi ise hala yüreğimizde taze.   Ülkemizin deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. Bu gerçeği yaşamış bir coğrafya olarak, en önemli odak noktamız; yapılaşma planları, yapı mühendislik teknolojileri ve eğitimlerle; olası yüksek şiddetli depremlerin yıkıcı etkilerini minimize etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaktır.   İklim krizinin tüm dünyada ağır bedeller ödettiği günümüzde, doğal afetlere karşı mücadele ederken yerel yönetimler olarak deprem yönetmeliği mevzuatını uygulamakta ve diğer tüm olası afetlere göre tedbirlerimizi almakta kararlıyız. Deprem değil, bina öldürür gerçeğinden yola çıkarak, yaşanabilecek büyük depremlerden can ve mal kaybı yaşanmadan kurtulabilmek için herkese sorumluluk düşmektedir. Kartepe Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızda deprem ve diğer afetler için aynı hassasiyeti gözetmeye devam ediyoruz.   Bu vesileyle 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm hemşehrilerimizi rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kocaman mesajında; 

Asrımızın en büyük felâketlerinden biri olan 1999 Marmara depreminde hemşehrilerimizi kaybettik. Sevdiklerimizi toprağa verdik. Bu gün baktığımızda, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin üzerinden 22 yıl geçtiğini görüyoruz. Yitirdiğimiz canlarımızın acısı, özlemi ise hala yüreğimizde taze.

 

Ülkemizin deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. Bu gerçeği yaşamış bir coğrafya olarak, en önemli odak noktamız; yapılaşma planları, yapı mühendislik teknolojileri ve eğitimlerle; olası yüksek şiddetli depremlerin yıkıcı etkilerini minimize etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaktır.

 

İklim krizinin tüm dünyada ağır bedeller ödettiği günümüzde, doğal afetlere karşı mücadele ederken yerel yönetimler olarak deprem yönetmeliği mevzuatını uygulamakta ve diğer tüm olası afetlere göre tedbirlerimizi almakta kararlıyız. Deprem değil, bina öldürür gerçeğinden yola çıkarak, yaşanabilecek büyük depremlerden can ve mal kaybı yaşanmadan kurtulabilmek için herkese sorumluluk düşmektedir. Kartepe Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızda deprem ve diğer afetler için aynı hassasiyeti gözetmeye devam ediyoruz.

 

Bu vesileyle 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm hemşehrilerimizi rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.