LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİNİN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYOR

YAŞAM 18.10.2021 - 13:31, Güncelleme: 18.10.2021 - 13:31
 

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİNİN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşerilerinin en mutlu günlerinde yanlarında olarak dünya evine giren çiftlerin sevinç ve heyecanlarına ortak olmaya devam ediyor.

Başiskele’de belediyecilik işlerini büyük bir titizlikle yoğun tempoda sürdüren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrileriyle iç içe, komşularının en mutlu günlerinde yanında olmaya büyük özen gösteriyor.   HAFTA SONU 5 CEMİYETE KATILDI   Başkan Özlü, bu hafta sonu 5 cemiyete birden katılarak genç çiftlerin ve ailelerinin en mutlu günlerine şahitlik etti. Bazı çiftlerin nikahlarını kendisi kıyan Başkan Özlü, Zeynep-Aykut, Zübeyde-Yasin, Nursena-Nazim, Buse-Mehmet ve Tuğçe-Semih çiftlerinin en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı ve sevinçlerine ortak oldu.   ÇİFTLERE ANLAMLI HEDİYELER   Genç çiftlerin düğün ve nikâh cemiyetlerine katılarak davetleri karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, dünya evine giren çiftlere iki cihan aile saadeti dileyerek, kendilerine Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan Ailem kitabını ve nikâhlarında imza attıkları kalemi hediye etti.
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşerilerinin en mutlu günlerinde yanlarında olarak dünya evine giren çiftlerin sevinç ve heyecanlarına ortak olmaya devam ediyor.

Başiskele’de belediyecilik işlerini büyük bir titizlikle yoğun tempoda sürdüren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrileriyle iç içe, komşularının en mutlu günlerinde yanında olmaya büyük özen gösteriyor.

 

HAFTA SONU 5 CEMİYETE KATILDI

 

Başkan Özlü, bu hafta sonu 5 cemiyete birden katılarak genç çiftlerin ve ailelerinin en mutlu günlerine şahitlik etti. Bazı çiftlerin nikahlarını kendisi kıyan Başkan Özlü, Zeynep-Aykut, Zübeyde-Yasin, Nursena-Nazim, Buse-Mehmet ve Tuğçe-Semih çiftlerinin en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı ve sevinçlerine ortak oldu.

 

ÇİFTLERE ANLAMLI HEDİYELER

 

Genç çiftlerin düğün ve nikâh cemiyetlerine katılarak davetleri karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, dünya evine giren çiftlere iki cihan aile saadeti dileyerek, kendilerine Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan Ailem kitabını ve nikâhlarında imza attıkları kalemi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.