LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN BAYRAM PERSONELİNE BAYRAM MÜJDESİ

EKONOMİ 03.07.2022 - 10:19, Güncelleme: 03.07.2022 - 10:19
 

BAŞKAN ÖZLÜ'DEN BAYRAM PERSONELİNE BAYRAM MÜJDESİ

Başiskele Belediyesi’nde belediye personeline verilen bayram ikramiyesini yaklaşık yüzde 115 artırılarak bin 469 TL’ye yükseltildi.

Belediye personelinin her zaman yanında olan ve ekip arkadaşlarının moral ve motivasyonunu yüksek tutan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mesai arkadaşlarına bayram müjdesi verdi. BAYRAM İKRAMİYESİ YÜZDE 115 ARTTIRILDI Kurban Bayramı ikramiye tutarının enflasyon değerleri karşısında yeniden güncellenmesi konusunda Hizmet-İş Sendikası yetkilileriyle belediyede bir araya gelen Başkan M. Yasin Özlü, görüşmeler sonucunda belirlenen bayram ikramiye tutarındaki artışı açıkladı. Başkan Özlü yaptığı açıklamada Toplu İş Sözleşmesi’nde yer alan 685,40 TL bayram ikramiye tutarının yaklaşık yüzde 115 arttırılarak 1.469,76 TL olarak yapılacağını duyurdu.  
Başiskele Belediyesi’nde belediye personeline verilen bayram ikramiyesini yaklaşık yüzde 115 artırılarak bin 469 TL’ye yükseltildi.
Belediye personelinin her zaman yanında olan ve ekip arkadaşlarının moral ve motivasyonunu yüksek tutan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mesai arkadaşlarına bayram müjdesi verdi.


BAYRAM İKRAMİYESİ YÜZDE 115 ARTTIRILDI

Kurban Bayramı ikramiye tutarının enflasyon değerleri karşısında yeniden güncellenmesi konusunda Hizmet-İş Sendikası yetkilileriyle belediyede bir araya gelen Başkan M. Yasin Özlü, görüşmeler sonucunda belirlenen bayram ikramiye tutarındaki artışı açıkladı.

Başkan Özlü yaptığı açıklamada Toplu İş Sözleşmesi’nde yer alan 685,40 TL bayram ikramiye tutarının yaklaşık yüzde 115 arttırılarak 1.469,76 TL olarak yapılacağını duyurdu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.