LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

BAŞKAN SÖĞÜT BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

KÖRFEZ 12.08.2021 - 13:33, Güncelleme: 12.08.2021 - 13:33
 

BAŞKAN SÖĞÜT BAŞARILI SPORCULARI AĞIRLADI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı sporcularıyla bir araya geldi, “Başarmak için, azim ve kararlılıkla çalışmak gerekiyor” dedi.

(İHA) - Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gençlerbirliği Spor Kulübü adına çeşitli branşlarda yarışmalara katılan ve derece alan sporcuları ağırladı. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen buluşmada sporcularla tek tek sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazandığınız başarılar kadar, sporcu duruşunuz da bizler için önemliydi. Bizleri iki defa gururlandırdınız” dedi. Sporculara konuşan Başkan Şener Söğüt, “Sporla, ara vermeksizin ilgilenebiliyorsan başarı geliyor. Sizlerde bunu yapan başarılı sporcularımızsınız. Sonuçlarını da alıyoruz. Bizler, sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz, onur oluyoruz. Spor, bizim hizmetlerimizin arasında en üst sırada. Yeni spor tesislerinin hazırlıklarını yapıyoruz, bunların çalışmaları içerisindeyiz. Sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek gerçekten çok güzel. Bir kez daha başarılı sonuçlarla bizleri mutlu eden, siz değerli sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyorum. Başarılarınızda, ailelerinizin desteği ve emeği çok büyük. Bu sebeple, kıymetli ailelerinizi de tebrik ediyorum. Yolunuz her daim açık olsun” diye konuştu.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün başarılı sporcularıyla bir araya geldi, “Başarmak için, azim ve kararlılıkla çalışmak gerekiyor” dedi.

(İHA) - Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gençlerbirliği Spor Kulübü adına çeşitli branşlarda yarışmalara katılan ve derece alan sporcuları ağırladı. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen buluşmada sporcularla tek tek sohbet eden Başkan Söğüt, “Kazandığınız başarılar kadar, sporcu duruşunuz da bizler için önemliydi. Bizleri iki defa gururlandırdınız” dedi.
Sporculara konuşan Başkan Şener Söğüt, “Sporla, ara vermeksizin ilgilenebiliyorsan başarı geliyor. Sizlerde bunu yapan başarılı sporcularımızsınız. Sonuçlarını da alıyoruz. Bizler, sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz, onur oluyoruz. Spor, bizim hizmetlerimizin arasında en üst sırada. Yeni spor tesislerinin hazırlıklarını yapıyoruz, bunların çalışmaları içerisindeyiz. Sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek gerçekten çok güzel. Bir kez daha başarılı sonuçlarla bizleri mutlu eden, siz değerli sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyorum. Başarılarınızda, ailelerinizin desteği ve emeği çok büyük. Bu sebeple, kıymetli ailelerinizi de tebrik ediyorum. Yolunuz her daim açık olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.