GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

BAŞKAN SÖĞÜT: KENDİ GELECEĞİNİZ İÇİN İYİ HAZIRLANIN

KÖRFEZ 13.04.2022 - 14:28, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:28
 

BAŞKAN SÖĞÜT: KENDİ GELECEĞİNİZ İÇİN İYİ HAZIRLANIN

Körfez Pertevpaşa Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar sofrasında bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Teknoloji çağında kendinizi geleceğe iyi hazırlayın" dedi.

(İHA) - örfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Pertevpaşa Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Programa Başkan Şener Söğüt'ün yanı sıra Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve öğrenciler katıldı. "Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz ile her fırsatta bir araya geliyoruz" diyen Başkan Şener Söğüt, "Sizlerle bir arada olmak bize her zaman mutluluk ve enerji veriyor. Ramazan akşamında her akşam bir yerdeyiz. Bugün de sizlerle birlikte olmak istedik. Soframızı lokmamızı birlikte paylaştık. Sizler için en kıymetli ve değerli yıllar. Sorumluluklarınız büyük. Zahmetsiz rahmet de olmuyor. Teknoloji çağında kendinizi geleceğe iyi hazırlayın. Devlet olarak yerel yönetimler olarak sizlerin daha donanımlı yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm imkanlarımızı sizler için seferber ediyoruz Yarın devleti büyütecek, güç katacak olan sizlersiniz" dedi.
Körfez Pertevpaşa Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar sofrasında bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Teknoloji çağında kendinizi geleceğe iyi hazırlayın" dedi.

(İHA) - örfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Pertevpaşa Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Programa Başkan Şener Söğüt'ün yanı sıra Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Başkan Yardımcısı Osman Yurt, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve öğrenciler katıldı.
"Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz ile her fırsatta bir araya geliyoruz" diyen Başkan Şener Söğüt, "Sizlerle bir arada olmak bize her zaman mutluluk ve enerji veriyor. Ramazan akşamında her akşam bir yerdeyiz. Bugün de sizlerle birlikte olmak istedik. Soframızı lokmamızı birlikte paylaştık. Sizler için en kıymetli ve değerli yıllar. Sorumluluklarınız büyük. Zahmetsiz rahmet de olmuyor. Teknoloji çağında kendinizi geleceğe iyi hazırlayın. Devlet olarak yerel yönetimler olarak sizlerin daha donanımlı yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm imkanlarımızı sizler için seferber ediyoruz Yarın devleti büyütecek, güç katacak olan sizlersiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.