BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK CORONA OLDU

SAĞLIK 05.07.2022 - 09:59, Güncelleme: 05.07.2022 - 09:59
 

BAŞKAN VEKİLİ ÇAKMAK CORONA OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak Corona oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak sosyal medya hesabından coronaya yakalandığını duyurdu. Çakmak "Değerli arkadaşlar merhaba, CORONA bitmemiş. Nihayet bizi de yakaladı. Muhtemelen eşimden geçti. O bugün 4.gün hasta. İlk gün biraz ağırdı. Benimde tahminim muhtemelen öyle olur. Aşı olmuştuk. Dün Darıca ilçe sağlıkta test oldum. Covid pozitif. Dünü halsizlik, ağrı, üşüme, uyuma vs. ile geçirdim. Bugün biraz daha iyiyim. Hayır dua beklerim" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak Corona oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak sosyal medya hesabından coronaya yakalandığını duyurdu. Çakmak "Değerli arkadaşlar merhaba, CORONA bitmemiş. Nihayet bizi de yakaladı.
Muhtemelen eşimden geçti. O bugün 4.gün hasta. İlk gün biraz ağırdı. Benimde tahminim muhtemelen öyle olur. Aşı olmuştuk.
Dün Darıca ilçe sağlıkta test oldum. Covid pozitif. Dünü halsizlik, ağrı, üşüme, uyuma vs. ile geçirdim. Bugün biraz daha iyiyim.
Hayır dua beklerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.