GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

BAŞKANDAN GENÇLERE KALE

KÖRFEZ 25.02.2022 - 16:45, Güncelleme: 25.02.2022 - 16:45
 

BAŞKANDAN GENÇLERE KALE

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, öğrencilerin isteği doğrultusunda okul bahçesine kale monte ettirdi.

(İHA) - Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, geçtiğimiz hafta Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Körfez Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’nde ‘Gençlik Buluşmaları’nda öğrencilerle bir araya gelmiş, onların talep ve önerilerini dinlemişti. Öğrenciler de kent için talepleri dışında okul bahçesinde bir de boş olan futbol sahası için kale talep etmişti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatı sonrası fen işleri müdürlüğü ekipleri, gençlerin istediği kale direğinin imalatını tamamladı ve montajını da gerçekleştirdi. Okul yöneticileri ve öğrenciler ise taleplerinin yerine gelmesi dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e ve Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, öğrencilerin isteği doğrultusunda okul bahçesine kale monte ettirdi.

(İHA) - Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, geçtiğimiz hafta Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Körfez Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’nde ‘Gençlik Buluşmaları’nda öğrencilerle bir araya gelmiş, onların talep ve önerilerini dinlemişti. Öğrenciler de kent için talepleri dışında okul bahçesinde bir de boş olan futbol sahası için kale talep etmişti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatı sonrası fen işleri müdürlüğü ekipleri, gençlerin istediği kale direğinin imalatını tamamladı ve montajını da gerçekleştirdi.
Okul yöneticileri ve öğrenciler ise taleplerinin yerine gelmesi dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e ve Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.