LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

BİZİMKÖY AB BÜYÜKELÇİSİ'Nİ AĞIRLADI

EKONOMİ 07.07.2022 - 09:21, Güncelleme: 07.07.2022 - 09:21
 

BİZİMKÖY AB BÜYÜKELÇİSİ'Nİ AĞIRLADI

Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret eden AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut, incelemelerde bulundu, merkezdeki üretim hakkında bilgi aldı

Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’nın gurur kaynağı sosyal sorumluluk projesi olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi önemli bir konuğu ağırladı. KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut ve beraberindeki heyet ile Bizimköy’ü ziyaret ederek üretim alanlarını gezdirdi, üretim süreci hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyarete; Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar, merkezde dünyaca ünlü markalara tekstil üretimi yapan Metraco firmasının yetkilisi Begüm Okcu ve KSO Genel Sekreter Yardımcısı Egemen Mert de eşlik etti. ETKİLEYİCİ BULDU 136’sı engelli, 370’ı engelsiz olmak üzere 500 ‘ü aşkın kişinin çalıştığı Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nin büyüklüğünden ve çalışma alanlarından oldukça etkilenen Büyükelçi Landrut, “Küçük bir AB projesi olarak başlayan aktivitenin böylesi büyük bir çalışmaya dönüşmüş ve dönüştürülmüş olması çok etkileyici” ifadelerini paylaştı. Büyükelçi Landrut, engelli ve engelsiz bireylerin bir arada istihdam edilmesinin ve kadın çalışan sayısının yüzde 60’ların üzerinde olmasının da memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi. Bizimköy’de üretilen kaliteli tekstil ürünlerini yakından inceleyen Büyükelçi Landrut, mantar üretim alanlarını da gezdikten sonra memnuniyetlerini belirterek projeyi geliştiren başta KSO olmak üzere tüm paydaş kurumları kutladı.
Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret eden AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut, incelemelerde bulundu, merkezdeki üretim hakkında bilgi aldı

Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’nın gurur kaynağı sosyal sorumluluk projesi olan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi önemli bir konuğu ağırladı. KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut ve beraberindeki heyet ile Bizimköy’ü ziyaret ederek üretim alanlarını gezdirdi, üretim süreci hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyarete; Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar, merkezde dünyaca ünlü markalara tekstil üretimi yapan Metraco firmasının yetkilisi Begüm Okcu ve KSO Genel Sekreter Yardımcısı Egemen Mert de eşlik etti.

ETKİLEYİCİ BULDU

136’sı engelli, 370’ı engelsiz olmak üzere 500 ‘ü aşkın kişinin çalıştığı Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nin büyüklüğünden ve çalışma alanlarından oldukça etkilenen Büyükelçi Landrut, “Küçük bir AB projesi olarak başlayan aktivitenin böylesi büyük bir çalışmaya dönüşmüş ve dönüştürülmüş olması çok etkileyici” ifadelerini paylaştı. Büyükelçi Landrut, engelli ve engelsiz bireylerin bir arada istihdam edilmesinin ve kadın çalışan sayısının yüzde 60’ların üzerinde olmasının da memnuniyet verici olduğunu sözlerine ekledi. Bizimköy’de üretilen kaliteli tekstil ürünlerini yakından inceleyen Büyükelçi Landrut, mantar üretim alanlarını da gezdikten sonra memnuniyetlerini belirterek projeyi geliştiren başta KSO olmak üzere tüm paydaş kurumları kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.