LASTİK İŞ yılbaşı

BU İSTASYON BAŞİSKELE'DE TASARRUFUN YENİ ADRESİ OLACAK

BAŞİSKELE 27.05.2021 - 18:17, Güncelleme: 27.05.2021 - 18:17
 

BU İSTASYON BAŞİSKELE'DE TASARRUFUN YENİ ADRESİ OLACAK

Başiskele’de Sıfır Atık Sefeberliği kapsamında kurulacak katı atık aktarma istasyonu ilçenin hem temizliğine hem de tasarrufuna katkı sağlayacak.

(İHA) - Başiskele’nin Ovacık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi'nde 2020 yılının Aralık ayında inşasına başlanan Katı Atık Aktarma İstasyonu ve Atık Ayrıştırma Tesisi faaliyete geçtiğinde Başiskele’de büyük bir tasarruf sağlanacak ve kamu kaynakları en verimli şekilde kullanılacak. “Daha Temiz Başiskele” şiarıyla temizlik işlerinin daha süratli yapılmasına olanak sağlayacak olan tesis, Başiskele Belediyesi’nin güzel işlerinde hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanarak iş verimliliği arttırılmış olacak. Aynı zamanda da; araçlar daha az yol yaptığı için amortisman giderleri de minimum düzeye çekilmiş olacak. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi Mesan Sokak'ta yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda aydınlatma, altyapı ve baskı beton kaldırım çalışmaları tamamlanan sokak, baştan sona yeniden asfaltlanacak.
Başiskele’de Sıfır Atık Sefeberliği kapsamında kurulacak katı atık aktarma istasyonu ilçenin hem temizliğine hem de tasarrufuna katkı sağlayacak.

(İHA) - Başiskele’nin Ovacık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü Yerleşkesi'nde 2020 yılının Aralık ayında inşasına başlanan Katı Atık Aktarma İstasyonu ve Atık Ayrıştırma Tesisi faaliyete geçtiğinde Başiskele’de büyük bir tasarruf sağlanacak ve kamu kaynakları en verimli şekilde kullanılacak.
“Daha Temiz Başiskele” şiarıyla temizlik işlerinin daha süratli yapılmasına olanak sağlayacak olan tesis, Başiskele Belediyesi’nin güzel işlerinde hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlanarak iş verimliliği arttırılmış olacak. Aynı zamanda da; araçlar daha az yol yaptığı için amortisman giderleri de minimum düzeye çekilmiş olacak.
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi Mesan Sokak'ta yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda aydınlatma, altyapı ve baskı beton kaldırım çalışmaları tamamlanan sokak, baştan sona yeniden asfaltlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.