BÜYÜKŞEHİR'DEN KLARNET GECESİ

KÜLTÜR-SANAT 18.08.2022 - 13:15, Güncelleme: 18.08.2022 - 13:15
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN KLARNET GECESİ

Büyükşehir, Türkan Kandıralı, Altan Gözetlik ve Ergün Şenlendirici’nin katılacağı gecede, Kandıra’nın simgesi klarneti dünyaya tanıtacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle kentin sanatsal gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Kitap Fuarı’ndan Kartepe Zirvesi’ne, yöresel etkinliklerden yılın her ayına özgü düzenlendiği halk konserleriyle kente canlılık ve farklılık kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kandıra ilçesiyle özdeşleşen klarneti dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor. Büyükşehir, 21 Ağustos Pazar günü Türkiye’nin en önemli klarnet ustalarının katılacağı Klarnet Gecesi düzenleyecek. Etkinlik Kandıra Kent Meydanı’nda 21.00’de başlayacak.   USTALAR KLARNET GECESİNE KATILACAK Geceye, Kandıra’dan çıkarak Türkiye’nin gönlünde taht kuran merhum klarnet ustası Mustafa Kandıralı’nın kendisi gibi klarnet sanatçısı olan yeğeni Türkan Kandıralı katılacak. Ayrıca yine klarnet sanatçısı Altan Gözetlik ve Hüsnü Şenlendirici’nin oğlu Ergün Şenlendirici de festivalde sahne alacak. TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz ise güzel sesiyle Klarnet Gecesi’nde vokal yapacak.
Büyükşehir, Türkan Kandıralı, Altan Gözetlik ve Ergün Şenlendirici’nin katılacağı gecede, Kandıra’nın simgesi klarneti dünyaya tanıtacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle kentin sanatsal gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Kitap Fuarı’ndan Kartepe Zirvesi’ne, yöresel etkinliklerden yılın her ayına özgü düzenlendiği halk konserleriyle kente canlılık ve farklılık kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kandıra ilçesiyle özdeşleşen klarneti dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor. Büyükşehir, 21 Ağustos Pazar günü Türkiye’nin en önemli klarnet ustalarının katılacağı Klarnet Gecesi düzenleyecek. Etkinlik Kandıra Kent Meydanı’nda 21.00’de başlayacak.

 

USTALAR KLARNET GECESİNE KATILACAK

Geceye, Kandıra’dan çıkarak Türkiye’nin gönlünde taht kuran merhum klarnet ustası Mustafa Kandıralı’nın kendisi gibi klarnet sanatçısı olan yeğeni Türkan Kandıralı katılacak. Ayrıca yine klarnet sanatçısı Altan Gözetlik ve Hüsnü Şenlendirici’nin oğlu Ergün Şenlendirici de festivalde sahne alacak. TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz ise güzel sesiyle Klarnet Gecesi’nde vokal yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.