BÜYÜKŞEHİR'DEN OKULLARA İLKYARDIM EĞİTİMİ

EĞİTİM 06.05.2022 - 11:05, Güncelleme: 06.05.2022 - 11:05
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN OKULLARA İLKYARDIM EĞİTİMİ

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkalığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü ilkyardım eğitimlerine devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik ilkyardım eğitimleri vermeye devam ediyor. Düşme, çarpma, boğulma ve kesik durumlarında neler yapılması gerektiği anlatılan eğitimlerde öğrencilere ilk müdahale yapabilme kabiliyeti kazandırmak hedefleniyor. Eğitimlerin bir diğer amacını 112 Çağrı Merkezi’ne ulaşılması ve ekiplerin bir an önce olay yerine ulaşmasının sağlanması oluşturuyor.   TBMM İLKÖĞRETİM OKULU’NDA Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı hemşireler tarafından TBMM İlköğretim Okulu salonunda 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine ilkyardım eğitimi verildi. Öğrencilere okulda gerçekleşebilecek ufak çaplı kazalarda yapabilecekleri müdahaleler anlatıldı. Eğitimler sayesinde çocukların bu tip olaylarda davranış değişikliği ve ilkyardım bilincinin gelişmesi hedeflendi.  
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkalığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü ilkyardım eğitimlerine devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilkokul öğrencilerine yönelik ilkyardım eğitimleri vermeye devam ediyor. Düşme, çarpma, boğulma ve kesik durumlarında neler yapılması gerektiği anlatılan eğitimlerde öğrencilere ilk müdahale yapabilme kabiliyeti kazandırmak hedefleniyor. Eğitimlerin bir diğer amacını 112 Çağrı Merkezi’ne ulaşılması ve ekiplerin bir an önce olay yerine ulaşmasının sağlanması oluşturuyor.

 

TBMM İLKÖĞRETİM OKULU’NDA

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı hemşireler tarafından TBMM İlköğretim Okulu salonunda 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine ilkyardım eğitimi verildi. Öğrencilere okulda gerçekleşebilecek ufak çaplı kazalarda yapabilecekleri müdahaleler anlatıldı. Eğitimler sayesinde çocukların bu tip olaylarda davranış değişikliği ve ilkyardım bilincinin gelişmesi hedeflendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.