LASTİK İŞ yılbaşı

ÇAKMAK ''FATMA BAŞKANDA İSTERSE CUMHURİYET PARKINDA ÇAY İÇEBİLİR''

SİYASET 29.09.2021 - 10:31, Güncelleme: 29.09.2021 - 10:31
 

ÇAKMAK ''FATMA BAŞKANDA İSTERSE CUMHURİYET PARKINDA ÇAY İÇEBİLİR''

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak "İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açtığı Cumhuriyet parkındaki kafeyle ilgili “Biz tamamladığımızda Fatma Başkanda isterse çay içebilir” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK Kocaeli Yeni Haber de Hayrullah Demiray’ın konuğu oldu. Çakmak önemli açıklamalarda bulundu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açtığı Cumhuriyet parkındaki kafeyle ilgili “Biz tamamladığımızda Fatma Başkanda isterse çay içebilir”dedi. GEBZE İL OLUR MU? Özellikle Gebze'nin il olması konusunda sorduğumuz soruya dikkat çeken cevap verdi. Çakmak “Özellikle bu konuda Gebze Ticaret Odasının ve diğer bazı siyasilerin zaman zaman olayı gündemde tutmaya çalıştıklarını şuanda bu iradenin Merkezi Yönetimde olduğunu yani Cumhurbaşkanı'ında olduğunu bu konuda bir karar alınması durumunda o uygulanır. Lakin şuanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dahilin de hizmetler sürdürülüyor. BÜTÜN İLÇELERE HİZMET GİDİYOR Diğer ilçeler gibi özellikle Hizmet anlamında Gebze'nin de gereken şekilde hizmetlerde faydalandığını ve diğer İlçelerle beraber Gebze bölgesinde diğer ilçelerle beraber Kocaeli Nüfusunun özellikle büyük bir kısmı bu bölgede olması hasebiyle gereken önem veriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bu konuda Başkan Vekili olarak kendisini Gebze bölgesinden seçmesinin de bir anlamı vardır mutlaka. Özellikle yatırımlar anlamında gereken önem her ilçeye veriliyor. FATMA BAŞKAN'DA ÇAY İÇEBİLİR Özellikle İzmit Belediyesine ayrıcalık yapılmadığını bir çok konuda farklı destekler veriliyor ama bu bazıları tarafından görünmüyor. Diğer yandan İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in son olarak Cumhuriyet parkındaki kafeyle ilgili yaptığı hukuksuzluğunu sorduğumuz da Çakmak “Oranın Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesine geçmiştir. Kısa zaman içerinde oranında hizmete sunulacak. Fatma Başkanda elbette orada oturup çay içebilir. Siyasete rant dağıtan bir araç olarak görülmemesi gerekir. İnsanlara hizmet aracı olarak görülmesi gerekmektedir. İnsanlara hizmet biçmek yerine onlarla birlikte bu hizmeti üretmek gerekir.Kurumsal iletişim direktörü gibi adeta ilmek ilmek işliyoruz Kocaeli'yi karış karış geziyoruz. Her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz herkese dokun. İnsanlar seçtikleri kişileri her yerde görmek istiyor bu konuda bizlere düşen onların yanında olabilmek”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak "İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açtığı Cumhuriyet parkındaki kafeyle ilgili “Biz tamamladığımızda Fatma Başkanda isterse çay içebilir” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar ÇAKMAK Kocaeli Yeni Haber de Hayrullah Demiray’ın konuğu oldu. Çakmak önemli açıklamalarda bulundu.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açtığı Cumhuriyet parkındaki kafeyle ilgili “Biz tamamladığımızda Fatma Başkanda isterse çay içebilir”dedi.


GEBZE İL OLUR MU?
Özellikle Gebze'nin il olması konusunda sorduğumuz soruya dikkat çeken cevap verdi.
Çakmak “Özellikle bu konuda Gebze Ticaret Odasının ve diğer bazı siyasilerin zaman zaman olayı gündemde tutmaya çalıştıklarını şuanda bu iradenin Merkezi Yönetimde olduğunu yani Cumhurbaşkanı'ında olduğunu bu konuda bir karar alınması durumunda o uygulanır.
Lakin şuanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dahilin de hizmetler sürdürülüyor.

BÜTÜN İLÇELERE HİZMET GİDİYOR
Diğer ilçeler gibi özellikle Hizmet anlamında Gebze'nin de gereken şekilde hizmetlerde faydalandığını ve diğer İlçelerle beraber Gebze bölgesinde diğer ilçelerle beraber Kocaeli Nüfusunun özellikle büyük bir kısmı bu bölgede olması hasebiyle gereken önem veriliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bu konuda Başkan Vekili olarak kendisini Gebze bölgesinden seçmesinin de bir anlamı vardır mutlaka.
Özellikle yatırımlar anlamında gereken önem her ilçeye veriliyor.

FATMA BAŞKAN'DA ÇAY İÇEBİLİR
Özellikle İzmit Belediyesine ayrıcalık yapılmadığını bir çok konuda farklı destekler veriliyor ama bu bazıları tarafından görünmüyor.
Diğer yandan İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in son olarak Cumhuriyet parkındaki kafeyle ilgili yaptığı hukuksuzluğunu sorduğumuz da Çakmak “Oranın Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesine geçmiştir. Kısa zaman içerinde oranında hizmete sunulacak. Fatma Başkanda elbette orada oturup çay içebilir. Siyasete rant dağıtan bir araç olarak görülmemesi gerekir.
İnsanlara hizmet aracı olarak görülmesi gerekmektedir.
İnsanlara hizmet biçmek yerine onlarla birlikte bu hizmeti üretmek gerekir.Kurumsal iletişim direktörü gibi adeta ilmek ilmek işliyoruz Kocaeli'yi karış karış geziyoruz.
Her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz herkese dokun.
İnsanlar seçtikleri kişileri her yerde görmek istiyor bu konuda bizlere düşen onların yanında olabilmek”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.