CHP EKONOMİ MASASI ZONGULDAK’I ZİYARET EDECEK

SİYASET 27.09.2021 - 15:52, Güncelleme: 27.09.2021 - 15:52
 

CHP EKONOMİ MASASI ZONGULDAK’I ZİYARET EDECEK

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın da üyesi olduğu, Ekonomi Masası üyeleri Zonguldak’ı ziyaret edecek.

CHP ekonomi politikaları ve işveren örgütlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın başkanlığındaki Ekonomi Masası heyeti, Tahsin Tarhan’ın yanı sıra  enerji ve altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Enis Berberoğlu, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, İzmir Milletvekili Bedri Serter ve 24’üncü Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’den oluşuyor. Ekonomi Masası heyeti, Zonguldak Dedeman Otel’de saat 10.30’da ticaret ve sanayi odaları ve Zonguldak'ın tüm ekonomi paydaşları ile bir araya gelecek. Saat 13.00’e kadar sürecek olan toplantının ardından heyet üyeleri, Zonguldak merkezde esnaf ziyareti yapacak.  CHP Ekonomi Masası heyeti Zonguldak programını iki ayrı koldan yürütecekleri çalışmalarla tamamlayacak. Bu kapsamda Karadeniz Ereğli’de çalışma yapacak heyet üyeleri 14.45’te tersaneler bölgesini ziyaret edecek. Daha sonra heyet, saat 16.00'da Karadeniz Ereğli Ticaret Odası Başkanlığında, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası ve Alaplı Ticaret Odaları ile toplantı yapacak. Heyetin diğer üyeleri ise Çaycuma'da 14.45’te Çaycuma Ticaret Odası biraraya gelecek.  
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın da üyesi olduğu, Ekonomi Masası üyeleri Zonguldak’ı ziyaret edecek.

CHP ekonomi politikaları ve işveren örgütlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın başkanlığındaki Ekonomi Masası heyeti, Tahsin Tarhan’ın yanı sıra  enerji ve altyapı projelerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Enis Berberoğlu, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, İzmir Milletvekili Bedri Serter ve 24’üncü Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’den oluşuyor.

Ekonomi Masası heyeti, Zonguldak Dedeman Otel’de saat 10.30’da ticaret ve sanayi odaları ve Zonguldak'ın tüm ekonomi paydaşları ile bir araya gelecek. Saat 13.00’e kadar sürecek olan toplantının ardından heyet üyeleri, Zonguldak merkezde esnaf ziyareti yapacak. 

CHP Ekonomi Masası heyeti Zonguldak programını iki ayrı koldan yürütecekleri çalışmalarla tamamlayacak. Bu kapsamda Karadeniz Ereğli’de çalışma yapacak heyet üyeleri 14.45’te tersaneler bölgesini ziyaret edecek. Daha sonra heyet, saat 16.00'da Karadeniz Ereğli Ticaret Odası Başkanlığında, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası ve Alaplı Ticaret Odaları ile toplantı yapacak. Heyetin diğer üyeleri ise Çaycuma'da 14.45’te Çaycuma Ticaret Odası biraraya gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.