LASTİK İŞ yılbaşı

CHP'Lİ GENÇLER HÜRRİYET'E KIZIP İFTARI TERK ETTİ

İZMİT 20.04.2022 - 12:08, Güncelleme: 20.04.2022 - 12:08
 

CHP'Lİ GENÇLER HÜRRİYET'E KIZIP İFTARI TERK ETTİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla düzenlenen Belsa önündeki iftar alanına gelen CHP'li gençler İzmit Belediyesi'ne ait çadırları görünce alanı terk etti

Bir dizi ziyarette bulunmak için kentimize gelen  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İzmit Belediyesi önünde düzenlenen iftara katıldı. İftara CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu ve vatandaşlar katılım gösterdi. ÇADIR VE ZABITALAR 6'lı masa ittifakının üyesi olan Gelecek Partisinin iftar programına katılmak üzere Belsa plaza önüne gelen CHP Kocaeli İl Gençlik Örgütü mensupları İzmit Belediyesi'ne ait çadırların olması ve iftarı belediye zabıtasının koordine etmesi sebebiyle iftar alanını terk etti. Geçtiğimiz yıl Tugay Adak'ın partiyi yasa boğan intiharı sonrası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP'li gençler arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. CHP'li gençler Hürriyet'i Tugay Adak'a destek olmamakla hatta intiharına sebep olmakla suçlamıştı. Bu nedenle bugünkü iftarda İzmit Belediyesi'ne ait çadır ve zabıtaları gören CHP'li gençler iftar alanını terk etti. 
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla düzenlenen Belsa önündeki iftar alanına gelen CHP'li gençler İzmit Belediyesi'ne ait çadırları görünce alanı terk etti

Bir dizi ziyarette bulunmak için kentimize gelen  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İzmit Belediyesi önünde düzenlenen iftara katıldı. İftara CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu ve vatandaşlar katılım gösterdi.

ÇADIR VE ZABITALAR
6'lı masa ittifakının üyesi olan Gelecek Partisinin iftar programına katılmak üzere Belsa plaza önüne gelen CHP Kocaeli İl Gençlik Örgütü mensupları İzmit Belediyesi'ne ait çadırların olması ve iftarı belediye zabıtasının koordine etmesi sebebiyle iftar alanını terk etti. Geçtiğimiz yıl Tugay Adak'ın partiyi yasa boğan intiharı sonrası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP'li gençler arasında sert tartışmalar yaşanmıştı. CHP'li gençler Hürriyet'i Tugay Adak'a destek olmamakla hatta intiharına sebep olmakla suçlamıştı. Bu nedenle bugünkü iftarda İzmit Belediyesi'ne ait çadır ve zabıtaları gören CHP'li gençler iftar alanını terk etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.