LASTİK İŞ yılbaşı

ÇOCUKLAR EĞLENDİ

İZMİT 31.07.2021 - 09:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 09:46
 

ÇOCUKLAR EĞLENDİ

İzmit Belediyesinin yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğu Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da salı günü sahnelenen ve kahkahaların eksik olmadığı Müzikli Çocuk Masalları oyunu istek üzerine dün akşam yine sahnelendi, çocuklar yine coşkuyla izledi

İzmit Belediyesinin pandemi nedeniyle sahnelerden uzak kalan tiyatro sanatçılarını desteklemek ve halkı sanatla buluşturmaya devam etmek için hayata geçirdiği İzmit Tiyatro Günleri hız kesmeden devam ediyor. Yenilenme sonrasında modern bir görünüme kavuşturulan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da geçtiğimiz salı günü sahnelenen ve oldukça beğenilen Müzikli Çocuk Masalları gösterisi halkın talebi üzerine dün akşam bir kez daha oynandı.   ÇOCUKLAR EĞLENDİ Yerel tiyatro oyuncularının sahne aldığı, yurdun birçok yerinde yaşanan yangın nedeniyle üzüntü yaşayan vatandaşı tebessüm ettiren, moral veren gösteriden özellikle çocuklar büyük bir keyif aldı. Tiyatro 262 oyuncuları; Salih Yücel, Pervin Sarıkaş, Zeynep Kurt, Ömer Erdoğan, Berat Eren ve Aras Öztürk tarafından sahnelenen Hacivat-Karagöz oyunu,masal anlatımı, dans gösterisi ve çeşitli aktiviteler çocuklara neşeli anlar yaşattı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Yahya Kaptan Mahalle sakinleri pandeminin stresinden ve yangınların üzüntüsünden az da olsa uzaklaştı.   BUGÜN CUMHURİYET PARKI’NDA İzmit Belediyesinin sahnelerden uzak kalan tiyatro sanatçılarını tekrar izleyiciyle buluşturduğu İzmit Tiyatro Günleri programı hız kesmeden devam edecek. Bugün (cumartesi) saat 18.00’de ise Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da Çevre Tiyatrosu oyuncuları tarafından ‘Alice Harikalar Diyarında’ çocuk oyunu gösterisi İzmitlilerle buluşacak.
İzmit Belediyesinin yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğu Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da salı günü sahnelenen ve kahkahaların eksik olmadığı Müzikli Çocuk Masalları oyunu istek üzerine dün akşam yine sahnelendi, çocuklar yine coşkuyla izledi

İzmit Belediyesinin pandemi nedeniyle sahnelerden uzak kalan tiyatro sanatçılarını desteklemek ve halkı sanatla buluşturmaya devam etmek için hayata geçirdiği İzmit Tiyatro Günleri hız kesmeden devam ediyor. Yenilenme sonrasında modern bir görünüme kavuşturulan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da geçtiğimiz salı günü sahnelenen ve oldukça beğenilen Müzikli Çocuk Masalları gösterisi halkın talebi üzerine dün akşam bir kez daha oynandı.

 

ÇOCUKLAR EĞLENDİ

Yerel tiyatro oyuncularının sahne aldığı, yurdun birçok yerinde yaşanan yangın nedeniyle üzüntü yaşayan vatandaşı tebessüm ettiren, moral veren gösteriden özellikle çocuklar büyük bir keyif aldı. Tiyatro 262 oyuncuları; Salih Yücel, Pervin Sarıkaş, Zeynep Kurt, Ömer Erdoğan, Berat Eren ve Aras Öztürk tarafından sahnelenen Hacivat-Karagöz oyunu,masal anlatımı, dans gösterisi ve çeşitli aktiviteler çocuklara neşeli anlar yaşattı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Yahya Kaptan Mahalle sakinleri pandeminin stresinden ve yangınların üzüntüsünden az da olsa uzaklaştı.

 

BUGÜN CUMHURİYET PARKI’NDA

İzmit Belediyesinin sahnelerden uzak kalan tiyatro sanatçılarını tekrar izleyiciyle buluşturduğu İzmit Tiyatro Günleri programı hız kesmeden devam edecek. Bugün (cumartesi) saat 18.00’de ise Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da Çevre Tiyatrosu oyuncuları tarafından ‘Alice Harikalar Diyarında’ çocuk oyunu gösterisi İzmitlilerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.