LASTİK İŞ yılbaşı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KOCAELİ'DE

SİYASET 06.08.2022 - 09:10, Güncelleme: 06.08.2022 - 09:10
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KOCAELİ'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit’e geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3,5 yıllık aradan sonra yeniden İzmit Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek olan 10. Açılış Bayramı’nda Kocaelililere seslenecek. Miting saat 16.30’da başlayacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting öncesi Kocaeli'ye değer katanları ödüllendirecek. "Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar" ödül töreni, saat 14.30'da Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek. “KOCAELİ CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK ÖZLEDİ” Günler öncesinden hazırlıklarına başlayan AKP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede örgütlenerek tüm esnaf ve vatandaşları dolaşıp 600 bin adet broşür dağıttı, kentin dört bir yanına 1000’e yakın pankart astı. Tüm halkı Açılış Bayramı’na davet eden AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı çok özledi” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit’e geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3,5 yıllık aradan sonra yeniden İzmit Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek olan 10. Açılış Bayramı’nda Kocaelililere seslenecek. Miting saat 16.30’da başlayacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting öncesi Kocaeli'ye değer katanları ödüllendirecek. "Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar" ödül töreni, saat 14.30'da Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek.

“KOCAELİ CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK ÖZLEDİ”
Günler öncesinden hazırlıklarına başlayan AKP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede örgütlenerek tüm esnaf ve vatandaşları dolaşıp 600 bin adet broşür dağıttı, kentin dört bir yanına 1000’e yakın pankart astı. Tüm halkı Açılış Bayramı’na davet eden AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı çok özledi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.