CUMHURBAŞKANI'NA KISPET HEDİYE ETTİLER

KARAMÜRSEL 04.06.2021 - 16:16, Güncelleme: 04.06.2021 - 22:59
 

CUMHURBAŞKANI'NA KISPET HEDİYE ETTİLER

Başkan Yıldırım ve başpehlivan Taşçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a isminin yazılı olduğu kispet hediye ettiler

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in yetiştirdiği efsane başpehlivan Ahmet Taşçı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile yine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yıldırım ile başpehlivan Ahmet Taşçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir ortamda sohbet etme imkanı buldu. Başpehlivan Ahmet Taşçı ziyarette, güreş müsabakalarında giydiği kıspeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti. ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Kocaeli’nin selamını götürdüklerini ve pandemi nedeniyle zor bir süreç geçiren yağlı güreş camiasının sorunlarını ilettiklerini söyledi. Başkan Yıldırım, “Camiaya destek olmak adına daha fazla yerde güreş yapılabilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek istedik. Yağlı güreşlerin namına yaraşır şekilde sürdürülebilmesi için organizasyonların çoğaltılması talebinde bulunduk. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın da bir talebi olduğunu ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımız da olumlu görüş bildirdi, konuyla ilgili çalışma başlatacakları müjdesini bizlerle paylaştı” dedi. Başkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, Kocaeli ve Karamürsel’e bolca selam getirdiklerini de sözlerine ekledi.          
Başkan Yıldırım ve başpehlivan Taşçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a isminin yazılı olduğu kispet hediye ettiler

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in yetiştirdiği efsane başpehlivan Ahmet Taşçı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile yine AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yıldırım ile başpehlivan Ahmet Taşçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir ortamda sohbet etme imkanı buldu. Başpehlivan Ahmet Taşçı ziyarette, güreş müsabakalarında giydiği kıspeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etti.

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Kocaeli’nin selamını götürdüklerini ve pandemi nedeniyle zor bir süreç geçiren yağlı güreş camiasının sorunlarını ilettiklerini söyledi. Başkan Yıldırım, “Camiaya destek olmak adına daha fazla yerde güreş yapılabilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek istedik. Yağlı güreşlerin namına yaraşır şekilde sürdürülebilmesi için organizasyonların çoğaltılması talebinde bulunduk. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın da bir talebi olduğunu ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımız da olumlu görüş bildirdi, konuyla ilgili çalışma başlatacakları müjdesini bizlerle paylaştı” dedi. Başkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, Kocaeli ve Karamürsel’e bolca selam getirdiklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.