DERİNCE KURBAN PAZARI ALANI TEMİZLENDİ

DERİNCE 25.07.2021 - 09:52, Güncelleme: 25.07.2021 - 09:52
 

DERİNCE KURBAN PAZARI ALANI TEMİZLENDİ

Bayram süreci boyunca çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri Kurban Pazarı alanında dezenfekte, temizlik ve düzenleme işlemlerini tamamladı.

 (İHA) - Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla Çınarlı Mahallesi’nin üst kısmında bulunan Kadırga Mesire Alanı’nda kurban pazarı oluşturan Derince Belediyesi, ilk gün itibariyle temizlik çalışmalarına aralıksız devam etti. Vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için kurulan kurban pazarının bulunduğu bölgenin bayram sürecinin ardından Derince Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte işlemleri de tamamlandı. Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koordineli bir şekilde yaptıkları çalışma ile atıkların toplanmasının ardından kullanılan tüm alanlara kireç serpildi ve bölge ilaçlandı.
Bayram süreci boyunca çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri Kurban Pazarı alanında dezenfekte, temizlik ve düzenleme işlemlerini tamamladı.

 (İHA) - Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla Çınarlı Mahallesi’nin üst kısmında bulunan Kadırga Mesire Alanı’nda kurban pazarı oluşturan Derince Belediyesi, ilk gün itibariyle temizlik çalışmalarına aralıksız devam etti. Vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için kurulan kurban pazarının bulunduğu bölgenin bayram sürecinin ardından Derince Belediyesi ekipleri tarafından dezenfekte işlemleri de tamamlandı.
Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin koordineli bir şekilde yaptıkları çalışma ile atıkların toplanmasının ardından kullanılan tüm alanlara kireç serpildi ve bölge ilaçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.