Derince, Usta Çı-Rock Konseri ile coştu

KOCAELİ 09.06.2022 - 11:42, Güncelleme: 09.06.2022 - 11:42
 

Derince, Usta Çı-Rock Konseri ile coştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ustalar ile çıraklardan oluşan USTA ÇI-ROCK konseri Derincelilere güzel bir gece yaşattı

Derinceliler, çınarlar ile gençlerin ‘müzik’ ortak paydasında buluşmaları amacıyla oluşturulan Büyükşehir Belediyesi Usta Çı-rock grubunun seslendirdiği Anadolu rock müziği ile coştu. Proje Büyükşehir Belediyesi tarafından aktif yaşlanmaya dikkat çekmek, kuşaklar arası iletişimi sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturarak, bireylerin aktif bir şekilde hayatın içinde yer almalarını sağlamak amacıyla başlatıldı.  BİR SONRAKİ KONSER KANDIRA’DA Usta Çı-Rock konserinde unutulmayan şarkı ve türküler seslendirildi. Derince 60 Evler Harikalar Sahili mevkiindeki amfi tiyatroda gerçekleşen çınarlar ve gençlerin seslendirdiği konserde; Dönence, Mağusa Limanı, Sil Baştan, Çok Yorgunum, Hep Böyle Kal, Bambaşka Biri, Ele Güne Karşı, Kara Sevda gibi hafızalara kazınan şarkılar müzikseverlerle buluştu. Kültür-sanat, festival, tiyatro ve konser etkinliklerinin düzenlendiği, etkileyici atmosfere sahip olan amfi tiyatroda gerçekleşen konseri dinlemeye gelenler şarkılara eşlik ederek, ritim tutarak, eski anılarını yad ederek tadına doyulmaz bir akşam geçirdiler. Usta Çı-Rock grubu bir sonraki konserini Kandıra ilçemizde verecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ustalar ile çıraklardan oluşan USTA ÇI-ROCK konseri Derincelilere güzel bir gece yaşattı

Derinceliler, çınarlar ile gençlerin ‘müzik’ ortak paydasında buluşmaları amacıyla oluşturulan Büyükşehir Belediyesi Usta Çı-rock grubunun seslendirdiği Anadolu rock müziği ile coştu. Proje Büyükşehir Belediyesi tarafından aktif yaşlanmaya dikkat çekmek, kuşaklar arası iletişimi sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturarak, bireylerin aktif bir şekilde hayatın içinde yer almalarını sağlamak amacıyla başlatıldı. 

BİR SONRAKİ KONSER KANDIRA’DA

Usta Çı-Rock konserinde unutulmayan şarkı ve türküler seslendirildi. Derince 60 Evler Harikalar Sahili mevkiindeki amfi tiyatroda gerçekleşen çınarlar ve gençlerin seslendirdiği konserde; Dönence, Mağusa Limanı, Sil Baştan, Çok Yorgunum, Hep Böyle Kal, Bambaşka Biri, Ele Güne Karşı, Kara Sevda gibi hafızalara kazınan şarkılar müzikseverlerle buluştu. Kültür-sanat, festival, tiyatro ve konser etkinliklerinin düzenlendiği, etkileyici atmosfere sahip olan amfi tiyatroda gerçekleşen konseri dinlemeye gelenler şarkılara eşlik ederek, ritim tutarak, eski anılarını yad ederek tadına doyulmaz bir akşam geçirdiler.

Usta Çı-Rock grubu bir sonraki konserini Kandıra ilçemizde verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.