LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

DERİNCE'NİN ÇENESUYU DÜNYA'YA AÇILIYOR

DERİNCE 28.07.2021 - 21:41, Güncelleme: 28.07.2021 - 22:12
 

DERİNCE'NİN ÇENESUYU DÜNYA'YA AÇILIYOR

Derince'nin ünlü su markası Çenesuyu Dünyaya açılmaya hazırlanıyor. 2022 de Katar da yapılacak olan Fifa Dünya Kupası'nda Çenesuyu markası içilecek...

Derince'nin ünlü Çenesuyu adını yurt dışında da duyuracak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenesuyu'nun yurt dışında da pazarlanması için önemli bir adım atıldığını açıkladı 2022 de Katar da yapılacak olan FİFA Dünya Kupası karşılaşmalarında Çenesuyu'nun satılacağını söyledi. Başkan Aygün bu amaçla Katar da ofis ve pazarlama departmanı kurulumu için çalışmaların halen sürdüğünü söyledi. Kocaeli'nin web TV'si kocaeliyenihaber.com Genel Yönetmeni Ersin Akboyun ile yayın kurulu üyesi Çetin Kocatürk'ü makamında kabul eden Zeki Aygün, Çenesuyu'nun Derince ve Kocaeli için gerçek bir değer ve marka olduğunun altını çizdi. Çenesuyu'nun rekabet edebilir hale geldiğini ve işletmenin finansal sorunlarının sıfıra indirildiğini belirten Aygün "Geçtiğimz günlerde sayın Cumhurbaşkanımıza da Çenesuyumuzdan götürüp ikram ettik. Kendisi Çenesuyu'nun cam şişe içinde satılması önerisini getirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın önerisi doğrultusunda Çenesuyumuzu cam şişelerde de piyasaya süreceğiz" şeklinde konuştu.  SÜT ÜRETİCİSİNE KATKI Derince Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl temelini attığı Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu da ifade eden Başkan Zeki Aygün “ Çiftçimiz üretime devam etsin diye çiftçimizden aldığımız sütü Çenesuyu ile birlikte bayilere dağıtacağız. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Çiftçi ürettiği ürünü ucuza sattığı zaman üretmekten vazgeçiyor. Biz değerinde alıp hem üreticiyi hem de tüketiciyi memnun edeceğiz” dedi. SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELER YAPILIYOR Seçim beyannamesinde 41 proje sözü verdiğini belirten Başkan Aygün “Projelerin yüzde atmış biri tamamlandı. Çocuklar ve gençler için gençlik merkezi, park ve spor tesisleri yaptık. Yol çalışmaları devam ediyor, Yeni Hizmet binası yapılacak. İlçemize yakışan Yanık Tedavi Merkezi  projemiz için de çalışmaları sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.    
Derince'nin ünlü su markası Çenesuyu Dünyaya açılmaya hazırlanıyor. 2022 de Katar da yapılacak olan Fifa Dünya Kupası'nda Çenesuyu markası içilecek...

Derince'nin ünlü Çenesuyu adını yurt dışında da duyuracak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenesuyu'nun yurt dışında da pazarlanması için önemli bir adım atıldığını açıkladı 2022 de Katar da yapılacak olan FİFA Dünya Kupası karşılaşmalarında Çenesuyu'nun satılacağını söyledi. Başkan Aygün bu amaçla Katar da ofis ve pazarlama departmanı kurulumu için çalışmaların halen sürdüğünü söyledi.

Kocaeli'nin web TV'si kocaeliyenihaber.com Genel Yönetmeni Ersin Akboyun ile yayın kurulu üyesi Çetin Kocatürk'ü makamında kabul eden Zeki Aygün, Çenesuyu'nun Derince ve Kocaeli için gerçek bir değer ve marka olduğunun altını çizdi.

Çenesuyu'nun rekabet edebilir hale geldiğini ve işletmenin finansal sorunlarının sıfıra indirildiğini belirten Aygün "Geçtiğimz günlerde sayın Cumhurbaşkanımıza da Çenesuyumuzdan götürüp ikram ettik. Kendisi Çenesuyu'nun cam şişe içinde satılması önerisini getirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın önerisi doğrultusunda Çenesuyumuzu cam şişelerde de piyasaya süreceğiz" şeklinde konuştu. 

SÜT ÜRETİCİSİNE KATKI

Derince Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl temelini attığı Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu da ifade eden Başkan Zeki Aygün “ Çiftçimiz üretime devam etsin diye çiftçimizden aldığımız sütü Çenesuyu ile birlikte bayilere dağıtacağız. Alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Çiftçi ürettiği ürünü ucuza sattığı zaman üretmekten vazgeçiyor. Biz değerinde alıp hem üreticiyi hem de tüketiciyi memnun edeceğiz” dedi.

SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELER YAPILIYOR
Seçim beyannamesinde 41 proje sözü verdiğini belirten Başkan Aygün “Projelerin yüzde atmış biri tamamlandı. Çocuklar ve gençler için gençlik merkezi, park ve spor tesisleri yaptık. Yol çalışmaları devam ediyor, Yeni Hizmet binası yapılacak. İlçemize yakışan Yanık Tedavi Merkezi  projemiz için de çalışmaları sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.