LASTİK İŞ yılbaşı

DERİNCE'NİN YENİ SPOR VE EĞİTİM BULUŞMA NOKTASI

DERİNCE 10.08.2021 - 11:29, Güncelleme: 10.08.2021 - 11:29
 

DERİNCE'NİN YENİ SPOR VE EĞİTİM BULUŞMA NOKTASI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi yaz döneminde spor ve eğitimin buluşma noktası oldu.

(İHA) - Derince Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete açılan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yaz döneminde çocuklar ve gençlerden yoğun ilgi görüyor. Çocuklar ve gençlerin evlerinden sonra adeta ikinci buluşma noktaları olan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde çeşitli branşlarda spor, sanat ve değerler eğitimi veriliyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Gençlik Merkezi’ne giderek burada incelemelerde bulundu. Tesiste sporcular, aileleri ve antrenörleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışıp, projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. Başkan Yardımcımız Kemal Bayraktar ile birlikte Dumlupınar Mahallemizde hizmet veren Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizde incelemelerde bulunduk. 30 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Gençlik Merkezimiz kademeli normalleşme sürecinde çocuklarımız ve gençlerimize en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan evlatlarımız ve kıymetli aileleriyle buluştuk. Gençlik Merkezimizde çocuklarımız tenis, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında eğitim alabildikleri gibi drama, fotoğrafçılık, keman, gitar, bağlama ve resim kurslarına da katılabiliyor. Her şey yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin mutluluğu için” dedi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi yaz döneminde spor ve eğitimin buluşma noktası oldu.

(İHA) - Derince Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete açılan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yaz döneminde çocuklar ve gençlerden yoğun ilgi görüyor. Çocuklar ve gençlerin evlerinden sonra adeta ikinci buluşma noktaları olan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde çeşitli branşlarda spor, sanat ve değerler eğitimi veriliyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Gençlik Merkezi’ne giderek burada incelemelerde bulundu.
Tesiste sporcular, aileleri ve antrenörleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışıp, projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. Başkan Yardımcımız Kemal Bayraktar ile birlikte Dumlupınar Mahallemizde hizmet veren Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizde incelemelerde bulunduk. 30 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Gençlik Merkezimiz kademeli normalleşme sürecinde çocuklarımız ve gençlerimize en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan evlatlarımız ve kıymetli aileleriyle buluştuk. Gençlik Merkezimizde çocuklarımız tenis, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında eğitim alabildikleri gibi drama, fotoğrafçılık, keman, gitar, bağlama ve resim kurslarına da katılabiliyor. Her şey yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin mutluluğu için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.