DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ VALI YAVUZ'U ZİYARET ETTİ

KOCAELİ 03.06.2022 - 23:37, Güncelleme: 03.06.2022 - 23:37
 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ VALI YAVUZ'U ZİYARET ETTİ

Çeşitli ziyaret, temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi teşrif eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş, ilk olarak Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

  İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın eşlik ettiği Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş,  Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz tarafından karşılandı. Valilik Şeref defterini imzalayan Başkan Erbaş beraberindeki protokol üyeleriyle Valilik Makamına geçerek Vali Seddar Yavuz ile birlikte bir süre görüşme gerçekleştirdi.  Vali Yavuz, yaptığı konuşmalarında: “Çok kıymetli bir dostumuz olan Diyanet İşleri Başkanımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Hepinizin bildiği gibi Diyanet İşleri teşkilatımız hem Türkiye’de, hem gönül coğrafyamızda, hem de dünyanın her bir yerinde özellikle İslam dininin öğrenilmesi, yaşanılması konusunda çok önemli faaliyetler yürütüyor. İlimizde yürütülen dini hizmetleri yerinde görmek ve incelemek üzere iki gün birlikte olacağımız Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’a hoş geldiniz diyor ve bu vesileyle de şehrimize kattığı değer ve hizmetleri için minnet ve şükran duygularımızı arz ediyoruz.” dedi. İlimizde gerçekleştirecekleri programlara ilişkin açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş konuşmalarının devamında şunları söyledi: Ülkemizin en güzel beldelerinden, illerinden birisi olan ve pek çok alanda öncülük eden Kocaeli’nde olmaktan duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmek istiyorum. Öteden beri Sayın Valimizi ziyaret etmek istiyordum. Sayın Valimizin memleketim de olan Ordu’da hakikaten çok güzel hizmetlerine şahit olduk. Aynı hizmetleri inşallah katlayarak Kocaeli’de de devam ettirecektir. Sayın Valimiz, bulunduğu, görev yaptığı her ilde Müftülüklerimizin, hocalarımızın ne kadar güzel işler yaptığına yakından şahit olduk. Bu vesileyle Sayın Valimize sağladıkları katkı ve rehberliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim yapmış olduğu bu hizmetleri kendisi için Sadaka-i Cariye eylesin. Basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Sesimiz oluyorsunuz, hizmetlerimizi milletimize duyurma noktasında basınımızın, medyamızın gerçekten çok büyük bir rolü ve önemi var.” dedi. Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekilen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş ve Vali Seddar Yavuz beraberindekiler ile birlikte bir sonraki programlarına geçmek üzere Valiliğimizden ayrıldılar.   
Çeşitli ziyaret, temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi teşrif eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş, ilk olarak Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

 

İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Pusmaz, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Özel Kalem Müdürü Hasan Güçlü ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın eşlik ettiği Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş,  Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz tarafından karşılandı.

Valilik Şeref defterini imzalayan Başkan Erbaş beraberindeki protokol üyeleriyle Valilik Makamına geçerek Vali Seddar Yavuz ile birlikte bir süre görüşme gerçekleştirdi. 

Vali Yavuz, yaptığı konuşmalarında: “Çok kıymetli bir dostumuz olan Diyanet İşleri Başkanımızı şehrimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Hepinizin bildiği gibi Diyanet İşleri teşkilatımız hem Türkiye’de, hem gönül coğrafyamızda, hem de dünyanın her bir yerinde özellikle İslam dininin öğrenilmesi, yaşanılması konusunda çok önemli faaliyetler yürütüyor. İlimizde yürütülen dini hizmetleri yerinde görmek ve incelemek üzere iki gün birlikte olacağımız Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş’a hoş geldiniz diyor ve bu vesileyle de şehrimize kattığı değer ve hizmetleri için minnet ve şükran duygularımızı arz ediyoruz.” dedi.

İlimizde gerçekleştirecekleri programlara ilişkin açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş konuşmalarının devamında şunları söyledi: Ülkemizin en güzel beldelerinden, illerinden birisi olan ve pek çok alanda öncülük eden Kocaeli’nde olmaktan duyduğum memnuniyeti özellikle ifade etmek istiyorum. Öteden beri Sayın Valimizi ziyaret etmek istiyordum. Sayın Valimizin memleketim de olan Ordu’da hakikaten çok güzel hizmetlerine şahit olduk. Aynı hizmetleri inşallah katlayarak Kocaeli’de de devam ettirecektir. Sayın Valimiz, bulunduğu, görev yaptığı her ilde Müftülüklerimizin, hocalarımızın ne kadar güzel işler yaptığına yakından şahit olduk. Bu vesileyle Sayın Valimize sağladıkları katkı ve rehberliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim yapmış olduğu bu hizmetleri kendisi için Sadaka-i Cariye eylesin. Basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Sesimiz oluyorsunuz, hizmetlerimizi milletimize duyurma noktasında basınımızın, medyamızın gerçekten çok büyük bir rolü ve önemi var.” dedi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekilen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Sayın Ali Erbaş ve Vali Seddar Yavuz beraberindekiler ile birlikte bir sonraki programlarına geçmek üzere Valiliğimizden ayrıldılar. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.