LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

DOĞANTEPE KADIRGA ŞENLİKLERİ'NDE EĞLENCE DEVAM EDİYOR

KÜLTÜR-SANAT 24.07.2022 - 15:31, Güncelleme: 24.07.2022 - 15:31
 

DOĞANTEPE KADIRGA ŞENLİKLERİ'NDE EĞLENCE DEVAM EDİYOR

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nin ikinci günü de büyük bir coşkuya sahne oldu.

Karadeniz müziğinin güçlü seslerinin sahne aldığı Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nin ikinci gününde Kocaelililer 7'den 77'ye gönüllerince eğlendiler. YOĞUN KATILIM Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hamza Dağı eteklerinde Paşadağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenliklere Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katılım gösterdi. HORON VE MÜZİK ŞÖLENİ Doğantepe Kadırga Şenlikleri 22 Temmuz Cuma günü büyük bir coşkuyla başlamıştı. Karadeniz müziğinin en önemli ses sanatçılarından Recebim, Bedirhan ve Mehmet Durak'ın sahne aldığı ilk günün ardından, ikinci gün Yasemin Yıldız, Mehmet Tak, Sebihan Altunay ve Sultan Bekçi şarkılarıyla katılımcıları coşturdular. Kemençeler eşliğinde müziğin ritmine kendini kaptıran müzikseverler gecenin geç saatlerine kadar horon çekerek eğlenceli vakitler geçirdi. BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİNİN NEŞESİNE ORTAK OLDU Başiskele genelinde sahada devam eden işleri yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, fırsat buldukça kadırga şenliklerine katılım göstererek hemşehrilerinin neşesine ortak oldu. Hemşehriyle bir araya gelen Başkan Özlü, onlarla hasbihal ederken, bazen komşularıyla horon oynadı. Çocuklar ile de özel olarak ilgilenen Başkan M. Yasin Özlü, her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan çocukların yüzlerinin gülümsemesine vesile oldu. ÇOCUKLAR İÇİN DE EĞLENCE Doğantepe Kadırga Şenliğinde sadece büyükler eğlenmedi. 7'den 77'ye kadın erkek çoluk çocuk herkesin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, etkinlik alanına Başiskele Belediyesi tarafından kurulan devasa büyüklükteki şişme parkta çocuklar aileleriyle birlikte gönüllerince ve güvenli bir şekilde oyunlar oynadılar. BU AKŞAM DA EĞLENCE DORUKTA OLACAK İlk iki günü büyük bir coşkuyla geçen şenlikler bu akşam da devam edecek. Karadeniz müziğinin güçlü seslerinin ve yetenekli ses sanatçılarının sahne aldığı Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nde bu akşam Hayri Yaşar Karagülle, Akçaabatlı Şenol ve Onur Özkan vatandaşlara unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacaklar. 4 GÜZERGÂHTAN SERVİS VAR Başiskele Belediyesi, Doğantepe Kadırga Şenlikleri'ne katılım göstermek isteyen vatandaşlara büyük ulaşım kolaylığı da sağladı. İlçenin 4 ayrı noktasından 4 ayrı servis güzergahı oluşturdu. Karadenizliler Mahallesi, Yeniköy Merkez Mahallesi, Döngel Mahallesi ve Bahçecik'ten kalkış saatleri 18:00 ve 19:30 olmak üzere 4 ayrı güzergâhtan etkinlik alanına ücretsiz ulaşım sağlanabiliyor. Vatandaşlar dönüş için ise üç farklı saatte (21:30, 23:30 ve 00:30) servis araçlarını kullanabilecekler.
Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nin ikinci günü de büyük bir coşkuya sahne oldu.

Karadeniz müziğinin güçlü seslerinin sahne aldığı Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nin ikinci gününde Kocaelililer 7'den 77'ye gönüllerince eğlendiler.

YOĞUN KATILIM

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Hamza Dağı eteklerinde Paşadağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen şenliklere Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katılım gösterdi.

HORON VE MÜZİK ŞÖLENİ

Doğantepe Kadırga Şenlikleri 22 Temmuz Cuma günü büyük bir coşkuyla başlamıştı. Karadeniz müziğinin en önemli ses sanatçılarından Recebim, Bedirhan ve Mehmet Durak'ın sahne aldığı ilk günün ardından, ikinci gün Yasemin Yıldız, Mehmet Tak, Sebihan Altunay ve Sultan Bekçi şarkılarıyla katılımcıları coşturdular. Kemençeler eşliğinde müziğin ritmine kendini kaptıran müzikseverler gecenin geç saatlerine kadar horon çekerek eğlenceli vakitler geçirdi.

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİNİN NEŞESİNE ORTAK OLDU

Başiskele genelinde sahada devam eden işleri yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, fırsat buldukça kadırga şenliklerine katılım göstererek hemşehrilerinin neşesine ortak oldu. Hemşehriyle bir araya gelen Başkan Özlü, onlarla hasbihal ederken, bazen komşularıyla horon oynadı. Çocuklar ile de özel olarak ilgilenen Başkan M. Yasin Özlü, her zaman olduğu gibi etkinliğe katılan çocukların yüzlerinin gülümsemesine vesile oldu.

ÇOCUKLAR İÇİN DE EĞLENCE

Doğantepe Kadırga Şenliğinde sadece büyükler eğlenmedi. 7'den 77'ye kadın erkek çoluk çocuk herkesin yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, etkinlik alanına Başiskele Belediyesi tarafından kurulan devasa büyüklükteki şişme parkta çocuklar aileleriyle birlikte gönüllerince ve güvenli bir şekilde oyunlar oynadılar.

BU AKŞAM DA EĞLENCE DORUKTA OLACAK

İlk iki günü büyük bir coşkuyla geçen şenlikler bu akşam da devam edecek.

Karadeniz müziğinin güçlü seslerinin ve yetenekli ses sanatçılarının sahne aldığı Doğantepe Kadırga Şenlikleri'nde bu akşam Hayri Yaşar Karagülle, Akçaabatlı Şenol ve Onur Özkan vatandaşlara unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacaklar.

4 GÜZERGÂHTAN SERVİS VAR

Başiskele Belediyesi, Doğantepe Kadırga Şenlikleri'ne katılım göstermek isteyen vatandaşlara büyük ulaşım kolaylığı da sağladı. İlçenin 4 ayrı noktasından 4 ayrı servis güzergahı oluşturdu. Karadenizliler Mahallesi, Yeniköy Merkez Mahallesi, Döngel Mahallesi ve Bahçecik'ten kalkış saatleri 18:00 ve 19:30 olmak üzere 4 ayrı güzergâhtan etkinlik alanına ücretsiz ulaşım sağlanabiliyor. Vatandaşlar dönüş için ise üç farklı saatte (21:30, 23:30 ve 00:30) servis araçlarını kullanabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.