EKŞİ DERE YAĞMUR SUYU ISLAHI PROJESİ D-130 KARAYOLU GEÇİŞİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

GÖLCÜK 30.07.2021 - 18:58, Güncelleme: 30.07.2021 - 18:58
 

EKŞİ DERE YAĞMUR SUYU ISLAHI PROJESİ D-130 KARAYOLU GEÇİŞİNİN YAPIMINA BAŞLANDI

Gölcük’te üst yapı çalışmaları devam ederken, bir yandan da alt yapı çalışmaları sürüyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de çalışmaları yakinen takip ederek incelemelerde bulunuyor.

İSU tarafından, Ekşi Dere’de yapılacak 185 metre uzunluğundaki yağmur suyu ıslahı projesinin denize kadar ulaşmasını sağlayacak olan, Halıdere Yeni Mahalle, Kurtuluş Sitesi önü, D-130 Karayolları geçiş kısmındaki menfezin yapımına, Gölcük Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından başlandı. KARAYOLUNUN HER BİR YÖNÜ İÇİN 5’ER GÜNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR Çalışma süresince bölgede tek yönden çift taraflı araç trafiği verilecek. Karayolu geçişi, 36 metre uzunluğunda olacak ve 3,5 m x 3,5 m ebadında hazır beton kesitten imal edilecek. Çalışmanın karayolunun her bir yönü için 5’er günde tamamlanması planlanıyor. Gölcük merkez istikametine gidiş yönünde Yuvacık Barajı’ndan gelen hat da, bu kısımdaki çalışmalar sırasında İSU tarafından deplase edilecek. BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ Çalışmayı yakından takip eden ve incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Karayolları 1. Bölge Müdürü Sayın Turgay Çolak’a ilçemize olan yatırım ve destekleri için teşekkür ederim. Yine; Ekşi Dere ıslahı yanında, İSU’nun ilçemizde pek çok noktada devam alt yapı çalışmaları nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim.
Gölcük’te üst yapı çalışmaları devam ederken, bir yandan da alt yapı çalışmaları sürüyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de çalışmaları yakinen takip ederek incelemelerde bulunuyor.

İSU tarafından, Ekşi Dere’de yapılacak 185 metre uzunluğundaki yağmur suyu ıslahı projesinin denize kadar ulaşmasını sağlayacak olan, Halıdere Yeni Mahalle, Kurtuluş Sitesi önü, D-130 Karayolları geçiş kısmındaki menfezin yapımına, Gölcük Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından başlandı.

KARAYOLUNUN HER BİR YÖNÜ İÇİN 5’ER GÜNDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Çalışma süresince bölgede tek yönden çift taraflı araç trafiği verilecek. Karayolu geçişi, 36 metre uzunluğunda olacak ve 3,5 m x 3,5 m ebadında hazır beton kesitten imal edilecek. Çalışmanın karayolunun her bir yönü için 5’er günde tamamlanması planlanıyor. Gölcük merkez istikametine gidiş yönünde Yuvacık Barajı’ndan gelen hat da, bu kısımdaki çalışmalar sırasında İSU tarafından deplase edilecek.

BAŞKAN SEZER TEŞEKKÜR ETTİ

Çalışmayı yakından takip eden ve incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Karayolları 1. Bölge Müdürü Sayın Turgay Çolak’a ilçemize olan yatırım ve destekleri için teşekkür ederim. Yine; Ekşi Dere ıslahı yanında, İSU’nun ilçemizde pek çok noktada devam alt yapı çalışmaları nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.