LASTİK İŞ yılbaşı

ELLİBEŞ : ‘OSMANGAZİ KÖPRÜSÜYLE ÜLKEMİZ KAZANIYOR''

SİYASET 19.07.2022 - 14:57, Güncelleme: 19.07.2022 - 14:57
 

ELLİBEŞ : ‘OSMANGAZİ KÖPRÜSÜYLE ÜLKEMİZ KAZANIYOR''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatilde 500 bine yakın araç geçtiğini hatırlatarak, şehrimize ve ülkeye katkısından söz etti. Ellibeş, “Osmangazi Köprüsü’yle hem ülkemiz, hem şehrimiz kazanıyor” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyasetine hız kesmeden devam ettiklerini belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Dün uçak inmiyor, araç geçmiyor, hasta yok diye kötüledikleri ne kadar dev hizmet varsa hepsi ülkemize, şehirlerimize, milletimize değer katıyor, katkı sağlıyor” dedi. Ellibeş, Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatilde 500 bine yakın araç geçtiğini de hatırlatarak, şehrimize ve ülkeye katkısından söz etti. ‘MUHALEFET YALAN TRENİNE BİNMİŞ’ Ellibeş, dün yapılan il yönetim kurulu toplantısında şunları söyledi: “Muhalefet yalan ve iftira trenine binmiş gidiyor. Cumhurbaşkanımız ise eser ve hizmet siyasetiyle milletimizin yanında olmaya devam ediyor. Dün araç geçmiyor, uçak inmiyor, hasta yok diye karşı çıktıkları dev hizmetlerin bugün ne kadar gerekli olduğu rakamlarla da ortaya çıkıyor” dedi. OSMANGAZİ’DEN 9 GÜNDE 500 BİN ARAÇ Başkan Ellibeş, “En basiti, ‘-Geçmediğimiz köprüye para ödüyoruz’ diyerek açıldığı günden bu yana karaladıkları Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatil döneminde günde ortalama 54 bin araç geçti. Toplamda yaklaşık 500 bin araç ediyor. Daha önce bu araçlar İzmit Körfezi’ni dolaşıyor, şehrimizden geçiyordu” dedi. ‘İZMİT’İ ARAÇTAN VE KİRLİKİKTEN KORUDU’ Ellibeş, “Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit hem yoğun araç trafiğinden ve bunun yaratacağı kirlilikten korundu, hem de bu köprüyü kullananlar zaman ve yakıt tasarrufu yaptı. Garanti karşılama oranını yüzde 116 karşılayarak para kazandıran köprü, vatandaşımıza da 140 milyon TL tasarruf sağladı. Bütün bunları ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için yapmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatilde 500 bine yakın araç geçtiğini hatırlatarak, şehrimize ve ülkeye katkısından söz etti. Ellibeş, “Osmangazi Köprüsü’yle hem ülkemiz, hem şehrimiz kazanıyor” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyasetine hız kesmeden devam ettiklerini belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Dün uçak inmiyor, araç geçmiyor, hasta yok diye kötüledikleri ne kadar dev hizmet varsa hepsi ülkemize, şehirlerimize, milletimize değer katıyor, katkı sağlıyor” dedi. Ellibeş, Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatilde 500 bine yakın araç geçtiğini de hatırlatarak, şehrimize ve ülkeye katkısından söz etti.
‘MUHALEFET YALAN TRENİNE BİNMİŞ’
Ellibeş, dün yapılan il yönetim kurulu toplantısında şunları söyledi: “Muhalefet yalan ve iftira trenine binmiş gidiyor. Cumhurbaşkanımız ise eser ve hizmet siyasetiyle milletimizin yanında olmaya devam ediyor. Dün araç geçmiyor, uçak inmiyor, hasta yok diye karşı çıktıkları dev hizmetlerin bugün ne kadar gerekli olduğu rakamlarla da ortaya çıkıyor” dedi.
OSMANGAZİ’DEN 9 GÜNDE 500 BİN ARAÇ
Başkan Ellibeş, “En basiti, ‘-Geçmediğimiz köprüye para ödüyoruz’ diyerek açıldığı günden bu yana karaladıkları Osmangazi Köprüsü’nden 9 günlük tatil döneminde günde ortalama 54 bin araç geçti. Toplamda yaklaşık 500 bin araç ediyor. Daha önce bu araçlar İzmit Körfezi’ni dolaşıyor, şehrimizden geçiyordu” dedi.
‘İZMİT’İ ARAÇTAN VE KİRLİKİKTEN KORUDU’
Ellibeş, “Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit hem yoğun araç trafiğinden ve bunun yaratacağı kirlilikten korundu, hem de bu köprüyü kullananlar zaman ve yakıt tasarrufu yaptı. Garanti karşılama oranını yüzde 116 karşılayarak para kazandıran köprü, vatandaşımıza da 140 milyon TL tasarruf sağladı. Bütün bunları ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.