ENGELLİ DOSTU KARTEPE BELEDİYESİ

KARTEPE 09.09.2021 - 11:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:06
 

ENGELLİ DOSTU KARTEPE BELEDİYESİ

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü kurulmasından bu yana Kartepelilerin her türlü yaşamsal ihtiyaçlarında yanında olmaya devam ediyor.

ALO EVLAT HER ZAMAN YANINIZDA Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın çalışmalarını yakından takip ettiği Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri ilçe genelinde Kartepelilerin 7/24 hizmetinde…   BİTEN AKÜ HEMEN YENİLENDİ Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekiplerini arayan tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren Emekevler Mahallesi’nde ikamet eden Uğur Erdoğan’ın (53) isteği ekipler tarafından en kısa sürede yerine getirildi.   KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri evine giderek hayatını tekerlekli sandalyede idame ettiren Erdoğan’ın aracının biten aküsünü değiştirerek kendisine teslim etti. Aracını teslim alan Erdoğan kısa bir deneme sonrasında başta Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.   ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Alo Evlat Sağlık Kulübü ekiplerimiz ilçemiz genelinde başta yaşayan çınarlarımız olmak üzere her yere evlat sıcaklığı ile hizmet etmektedir. Engellilerimizin hayatının her alanında rahat yaşamaları için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu her zaman böyle olacaktır” açıklamasında bulundu.  
Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü kurulmasından bu yana Kartepelilerin her türlü yaşamsal ihtiyaçlarında yanında olmaya devam ediyor.

ALO EVLAT HER ZAMAN YANINIZDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın çalışmalarını yakından takip ettiği Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri ilçe genelinde Kartepelilerin 7/24 hizmetinde…

 

BİTEN AKÜ HEMEN YENİLENDİ

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekiplerini arayan tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren Emekevler Mahallesi’nde ikamet eden Uğur Erdoğan’ın (53) isteği ekipler tarafından en kısa sürede yerine getirildi.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri evine giderek hayatını tekerlekli sandalyede idame ettiren Erdoğan’ın aracının biten aküsünü değiştirerek kendisine teslim etti. Aracını teslim alan Erdoğan kısa bir deneme sonrasında başta Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Alo Evlat Sağlık Kulübü ekiplerimiz ilçemiz genelinde başta yaşayan çınarlarımız olmak üzere her yere evlat sıcaklığı ile hizmet etmektedir. Engellilerimizin hayatının her alanında rahat yaşamaları için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Bu her zaman böyle olacaktır” açıklamasında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.