GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

ENGİN KOYUN ''DEVAM''DEDİ

SPOR 22.05.2022 - 20:40, Güncelleme: 22.05.2022 - 20:45
 

ENGİN KOYUN ''DEVAM''DEDİ

Bu sezon ilk kez çıktığı TFF 1.ligden 2.lige düşen Kocaelispor, sezonu dün sahasında oynadığı ve 4-1 kazandığı Adanaspor maçıyla tamamladı. Yeşil siyahlı kulüpte herkes gelecek sezonki yönetimi merak ediyordu.

“SICAK BAKMIYORUM” DEMİŞTİ Engin Koyun, 14 Mayıs tarihinde En Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Aday olmayı düşünmüyorum. Aday olmaya sıcak bakmıyorum. Kulüpte yeni bir yapılanma daha güzel ve doğru olacaktır. Tabi Büyükşehir Belediye başkanımızın kararı da önemli. “HAZİRANDA KONGRE YAPARIZ” DEMİŞTİ Haziran ayı sonuna kadar kongreyi gerçekleştiririz. Bu süreye kadar yabancı futbolcular konusunu netleştirmemiz ve kulübü rahatlatmamız lazım. Malum 2.ligde oynayamıyorlar. Ama bir aylık süre içinde FIFA’ya gidebilirler. İyi niyet çerçevesinde gereken adımları atacağımızı, kendileriyle anlaşacağımızı düşünüyorum.” SON AÇIKLAMA: TAKIMI DÜŞÜREN DE BİZLERİZ Ancak bu açıklamadan sonra kulüp çevrelerinde Engin Koyun’un devam etmek istediğine yönelik kulisler dolaşmaya başlamıştı. Koyun nihayet kararını verdi. Engin Koyun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli Arkadaşlar. Her birimiz üzüntülü sezonu geride bıraktık. Geçen yıl çok zor şartlarda takımı şampiyon yaptık. Ne yazık ki takımı düşürende bizleriz. HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Birçok olumsuz hakaretlere maruz kaldık. Tüm bunlardan dersler çıkararak. Yeniden hep birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Yapmış olduğum tüm istişareler sonucunda göreve devam ediyoruz. AYRILMAK İSTEYENLER OLABİLİR Bu zorlu ve meşakkatli yolda tüm zorlukları birlikte aşacağıma inancım tekraren tamdır. Bu birliktelikte ayrılmak isteyen arkadaşlar olabilir. Gerek özelden veya gruptan belirtebilirler. Son olarak. Tüm hizmet ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”
Bu sezon ilk kez çıktığı TFF 1.ligden 2.lige düşen Kocaelispor, sezonu dün sahasında oynadığı ve 4-1 kazandığı Adanaspor maçıyla tamamladı. Yeşil siyahlı kulüpte herkes gelecek sezonki yönetimi merak ediyordu.

“SICAK BAKMIYORUM” DEMİŞTİ

Engin Koyun, 14 Mayıs tarihinde En Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Aday olmayı düşünmüyorum. Aday olmaya sıcak bakmıyorum. Kulüpte yeni bir yapılanma daha güzel ve doğru olacaktır. Tabi Büyükşehir Belediye başkanımızın kararı da önemli.

“HAZİRANDA KONGRE YAPARIZ” DEMİŞTİ

Haziran ayı sonuna kadar kongreyi gerçekleştiririz. Bu süreye kadar yabancı futbolcular konusunu netleştirmemiz ve kulübü rahatlatmamız lazım. Malum 2.ligde oynayamıyorlar. Ama bir aylık süre içinde FIFA’ya gidebilirler. İyi niyet çerçevesinde gereken adımları atacağımızı, kendileriyle anlaşacağımızı düşünüyorum.”

SON AÇIKLAMA: TAKIMI DÜŞÜREN DE BİZLERİZ

Ancak bu açıklamadan sonra kulüp çevrelerinde Engin Koyun’un devam etmek istediğine yönelik kulisler dolaşmaya başlamıştı. Koyun nihayet kararını verdi. Engin Koyun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Değerli Arkadaşlar. Her birimiz üzüntülü sezonu geride bıraktık. Geçen yıl çok zor şartlarda takımı şampiyon yaptık. Ne yazık ki takımı düşürende bizleriz.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Birçok olumsuz hakaretlere maruz kaldık. Tüm bunlardan dersler çıkararak. Yeniden hep birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Yapmış olduğum tüm istişareler sonucunda göreve devam ediyoruz.

AYRILMAK İSTEYENLER OLABİLİR

Bu zorlu ve meşakkatli yolda tüm zorlukları birlikte aşacağıma inancım tekraren tamdır. Bu birliktelikte ayrılmak isteyen arkadaşlar olabilir. Gerek özelden veya gruptan belirtebilirler. Son olarak. Tüm hizmet ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.