ERDOĞAN'DAN KOCAELİ TEŞKİLATINA BÜYÜK MORAL

SİYASET 08.08.2022 - 09:33, Güncelleme: 08.08.2022 - 09:33
 

ERDOĞAN'DAN KOCAELİ TEŞKİLATINA BÜYÜK MORAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit’te katıldığı toplu açılış bayramı sonrası Kocaeli teşkilatıyla bir araya geldi. Erdoğan’ın yoğun programı arasında bu programı gerçekleştirmesi partililere de büyük moral oldu.

GEBZE’DE BAŞLADI AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Rusya ziyaretinin hemen ardından Kocaeli’ye geldi. Kocaeli’de müthiş bir sevgiyle karşılanan Erdoğan, peş peşe yaptığı programlarla iş dünyasından, vatandaşlara birçok kesimle bir araya gelme fırsatı buldu. Erdoğan’ın ilk programı Gebze Bilişim Vadisi’ndeydi. Burada Kocaeli’ye değer katan sanayicilere ödül töreninde konuşup, çok yakında yollara çıkmaya hazırlanan yerli otomobil TOGG’la test sürüşü yaptı.  İZMİT’TE TARİHİ GÜN Erdoğan buradan İzmit’e geldi. Milli İrade Meydanı’nda 70 binden fazla vatandaşın katıldığı törende 10.Açılış Bayramı’nda konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Kocaeli Valiliği ve ilçe belediyelere ait toplam 245 eserin resmi açılışının yapıldığı bu programdan sonra Erdoğan, Başiskele’de Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını gerçekleştirip, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı'nın ailesini ziyaret etti. KOCAELİ TEŞKİLATIYLA BULUŞTU Erdoğan, geç saatlere kadar süren bu yoğun programına rağmen AK Parti Kocaeli Teşkilatına da bir sürpriz yaptı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğindeki programda Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, üç kademe il, ilçe, mahalle başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri ve istişare kuruluyla bir araya geldi.  ERDOĞAN’A BÜYÜK SEVGİ AK Parti Grup Başkenvekili Binali Yıldırım ile Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katıldığı bu özel programda Erdoğan’a müthiş bir sevgi gösterisi yaşandı. Tezahürat ve şarkılarla karşılanan Erdoğan, uzun süre partililerin bu sevgi gösterisi nedeniyle konuşmasına başlayamadı. Erdoğan, daha sonra yaptığı sıcak ve samimi konuşmada teşkilata yapılan eserlerin halka doğru ve eksiksiz anlatılmasının önemine vurguladı. Erdoğan, yaklaşık 1,5 saat süren buluşmanın ardından 22.30 civarı ilimizden ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmit’te katıldığı toplu açılış bayramı sonrası Kocaeli teşkilatıyla bir araya geldi. Erdoğan’ın yoğun programı arasında bu programı gerçekleştirmesi partililere de büyük moral oldu.

GEBZE’DE BAŞLADI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Rusya ziyaretinin hemen ardından Kocaeli’ye geldi. Kocaeli’de müthiş bir sevgiyle karşılanan Erdoğan, peş peşe yaptığı programlarla iş dünyasından, vatandaşlara birçok kesimle bir araya gelme fırsatı buldu. Erdoğan’ın ilk programı Gebze Bilişim Vadisi’ndeydi. Burada Kocaeli’ye değer katan sanayicilere ödül töreninde konuşup, çok yakında yollara çıkmaya hazırlanan yerli otomobil TOGG’la test sürüşü yaptı. 
İZMİT’TE TARİHİ GÜN
Erdoğan buradan İzmit’e geldi. Milli İrade Meydanı’nda 70 binden fazla vatandaşın katıldığı törende 10.Açılış Bayramı’nda konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Kocaeli Valiliği ve ilçe belediyelere ait toplam 245 eserin resmi açılışının yapıldığı bu programdan sonra Erdoğan, Başiskele’de Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını gerçekleştirip, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı'nın ailesini ziyaret etti.
KOCAELİ TEŞKİLATIYLA BULUŞTU
Erdoğan, geç saatlere kadar süren bu yoğun programına rağmen AK Parti Kocaeli Teşkilatına da bir sürpriz yaptı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğindeki programda Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, üç kademe il, ilçe, mahalle başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri ve istişare kuruluyla bir araya geldi. 
ERDOĞAN’A BÜYÜK SEVGİ
AK Parti Grup Başkenvekili Binali Yıldırım ile Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katıldığı bu özel programda Erdoğan’a müthiş bir sevgi gösterisi yaşandı. Tezahürat ve şarkılarla karşılanan Erdoğan, uzun süre partililerin bu sevgi gösterisi nedeniyle konuşmasına başlayamadı. Erdoğan, daha sonra yaptığı sıcak ve samimi konuşmada teşkilata yapılan eserlerin halka doğru ve eksiksiz anlatılmasının önemine vurguladı. Erdoğan, yaklaşık 1,5 saat süren buluşmanın ardından 22.30 civarı ilimizden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.