GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

FEVZİ KARATAŞ HAYATINI KAYDETTİ

YAŞAM 12.08.2022 - 20:25, Güncelleme: 12.08.2022 - 20:25
 

FEVZİ KARATAŞ HAYATINI KAYDETTİ

Başiskele Belediyesi Yazı İşleri Müdürümüz, ailemizin sevilen ağabeylerinden Fevzi Karataş (59) hayatını kaybetti.

Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören geçtiğimiz aylarda belediye personeli tarafından hazırlanan ‘Geçmiş Olsun’ videosuyla kendisine moral ve motivasyon verilen Fevzi Karataş kanser hastalığına yenik düştü.   BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TAZİYE MESAJI Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, acı kayıp sonrası sosyal medya hesaplarından üzücü haberi hemşehrilerine duyurdu. Başkan Özlü yaptığı açıklamada şu ifadeye yer verdi:   “Geçirdiği rahatsızlık sebebi ile bir süredir tedavi gören Yazı İşleri Müdürümüz, ağabeyimiz Fevzi Karataş'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim.   Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.   Başiskele Belediyesi ailemizin başı sağ olsun.”   YARIN TOPRAĞA VERİLECEK Evli ve tek çocuk babası olan Fevzi Karataş’ın naaşı yarın öğle namazına müteakip Yuvacık Başiskele Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilecek.
Başiskele Belediyesi Yazı İşleri Müdürümüz, ailemizin sevilen ağabeylerinden Fevzi Karataş (59) hayatını kaybetti.

Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören geçtiğimiz aylarda belediye personeli tarafından hazırlanan ‘Geçmiş Olsun’ videosuyla kendisine moral ve motivasyon verilen Fevzi Karataş kanser hastalığına yenik düştü.

 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TAZİYE MESAJI

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, acı kayıp sonrası sosyal medya hesaplarından üzücü haberi hemşehrilerine duyurdu. Başkan Özlü yaptığı açıklamada şu ifadeye yer verdi:

 

“Geçirdiği rahatsızlık sebebi ile bir süredir tedavi gören Yazı İşleri Müdürümüz, ağabeyimiz Fevzi Karataş'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim.

 

Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.

 

Başiskele Belediyesi ailemizin başı sağ olsun.”

 

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Evli ve tek çocuk babası olan Fevzi Karataş’ın naaşı yarın öğle namazına müteakip Yuvacık Başiskele Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.