LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

GELENEKSEL 35. KENT BAYRAMLAŞMASI BAYRAMIN 2. GÜNÜ YAPILACAK

KOCAELİ 08.07.2022 - 11:06, Güncelleme: 08.07.2022 - 11:06
 

GELENEKSEL 35. KENT BAYRAMLAŞMASI BAYRAMIN 2. GÜNÜ YAPILACAK

“35. Geleneksel Kocaeli Kent Bayramlaşması” Kurban Bayramı 2. günü gerçekleşecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 35. Geleneksel Kent Bayramlaşmasını Kurban Bayramı’nın ikinci günü 10 Temmuz Pazar günü yapılacak. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi'nin düzenlediği “35. Kocaeli Kent Bayramlaşması” Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te gerçekleşecek.   VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMA Geleneksel Bayramlaşma etkinliğine her bayram olduğu gibi kurban bayramında da yoğun ilgi ve katılım bekleniyor. Kocaeli Kongre Merkezinde 10 Temmuz Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek kent bayramlaşmasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşacak.  
“35. Geleneksel Kocaeli Kent Bayramlaşması” Kurban Bayramı 2. günü gerçekleşecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 35. Geleneksel Kent Bayramlaşmasını Kurban Bayramı’nın ikinci günü 10 Temmuz Pazar günü yapılacak. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi'nin düzenlediği “35. Kocaeli Kent Bayramlaşması” Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te gerçekleşecek.

 

VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMA

Geleneksel Bayramlaşma etkinliğine her bayram olduğu gibi kurban bayramında da yoğun ilgi ve katılım bekleniyor. Kocaeli Kongre Merkezinde 10 Temmuz Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek kent bayramlaşmasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.